Νέο και πιο δυνατό Dacia Spring Extreme

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, η Dacia θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση Extreme του Spring, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες κίνησης του μοντέλου και στον ανοιχτό δρόμο. Το Spring Extreme διατίθεται στο χρώμα Slate Blue, ενώ εφοδιάζεται με πλήθος νέων σχεδιαστικών λεπτομερειών.

Εξωτερικά, οι μπάρες οροφής, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεφτών, οι πλήμνες των τροχών, το σήμα της Dacia στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, καθώς και μέρη κάτω από τα φωτιστικά σώματα, είναι βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση Copper Brown. Επιπλέον, υπάρχουν αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, καθώς και μια αισθητική αναφορά στο μοτίβο snorkel του Duster που βρίσκεται μεταξύ των θυρών και των εμπρός φτερών, αλλά και μια ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών.

Στο εξωτερικό διακρίνονται διάφορα στοιχεία, όπως είναι η χάλκινη απόχρωση (Copper Brown) σε ορισμένα τμήματα των πάνελ των εμπρός θυρών, στο περίγραμμα των αεραγωγών και της οθόνης πλοήγησης, οι ραφές καθισμάτων στην ίδια απόχρωση και το κεντημένο λογότυπο ‘Dacia Link’ στα εμπρός καθίσματα. Πρόσθετα φέρει ξεχωριστή επένδυση στα μαρσπιέ των θυρών και ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια.

Με το λανσάρισμα της νέας έκδοσης Spring Extreme, η Dacia παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά τον εντελώς καινούριο κινητήρα Electric 65 hp. Διαθέσιμος αποκλειστικά με το Spring Extreme, ο νέος αυτός κινητήρας συνδυάζεται με ένα επίσης νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο εξασφαλίζει βελτιωμένες επιταχύνσεις και καλύτερη ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία. Χάρη στο νέο κινητήρα Electric 65, το Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 χλμ. σε μικτό κύκλο και 305 χλμ. στην πόλη.

Get it on Google Play Download on the App Store