Ετοιμάζεται η σπορ έκδοση Monte Carlo της Skoda Fabia!

Η νέα Skoda Fabia, που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και είναι διαθέσιμη για παραγγελία, αναμένεται να έχει σύντομα και την σπορ version της που ακούει στο όνομα Monte Carlo.

Σήμερα η Skoda δημοσίευσε μια σειρά από επίσημα σκίτσα που μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τη Fabia Monte Carlo. Η συγκεκριμένη έκδοση με τα τονισμένα χαρακτηριστικά μας πρωτο-συστήθηκε πριν από έντεκα χρόνια στην 2η γενιά της Fabia. Τώρα στην 4η γενιά πλέον τα μαύρα διακοσμητικά Monte Carlo αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις έντονες γραμμές του αμαξώματος, ενώ στο εσωτερικό θα ξεχωρίζουν οι ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες κι οι κόκκινες πινελιές στο ταμπλό και στα εσωτερικά των θυρών. Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Skoda Fabia Monte Carlo θα είναι αρκετά τονισμένη, με το πλαίσιο της μάσκας να διαθέτει το μαύρο φινίρισμα, όπως και το εμπρός spoiler που είναι τοποθετημένο στο κατώτερο σημείο του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, που ξεχωρίζει και με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα που διαθέτει. Στο ίδιο σπορ μήκος κύματος βρίσκεται και το οπίσθιο μέρος της Fabia όπου ξεχωρίζει ο διαχύτης, ενώ εντυπωσιακό είναι και το λογότυπο της Skoda που είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, όπως και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών, οι πλαϊνές ποδιές και η πίσω αεροτομή. Τέλος στα φτερά υπάρχει το λογότυπο Monte Carlo που τονίζει τη διαφορετικότητα του μοντέλου.

Το εσωτερικό κινείται σε μαύρους χρωματικούς τόνους, με τα καθίσματα να είναι ρυθμιζόμενα σε ύψος και να φέρουν ενσωματωμένο προσκέφαλο. Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με τρεις ακτίνες φέρει κι αυτό το διακριτικό Monte Carlo. Επιπλέον τα καθίσματα, μια οριζόντια επένδυση του ταμπλό κι οι επενδύσεις των θυρών φέρουν λεπτομέρειες σε  κόκκινο χρώμα, ενώ σε διάφορα σημεία υπάρχουν και ανθρακονημάτινες ενθέσεις. Αυτή η σπορ έκδοση σύντομα θα ενσωματωθεί και στην 4η γενιά της Skoda Fabia!

Get it on Google Play Download on the App Store