Νέο SUV από την Fiat ζητάει νονό!

Η Fiat αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από ένα νέο μικρό SUV μοντέλο της, το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά, όμως ακόμα δεν έχει «βαπτιστεί». Προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία «Progetto 363» και ζητά από το κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε τρία ονόματα: Tuo, Domo και Pulse.

To Progetto 363 ή όπως αλλιώς ονομαστεί τελικά, εμφανίζει πολύ ελκυστικό σχεδιασμό εξωτερικά και χαρακτηρίζεται από το δυναμικό εμπρός άκρο με τη μεγάλη μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και το μυώδη προφυλακτήρα. Τα νεύρα που διατρέχουν το αμάξωμα, οι ράγες οροφής, οι ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες και τα μαύρα προστατευτικά τμήματα ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και το νεανικό του στιλ. Από πλευράς διαστάσεων, το νέο κόμπακτ SUV Fiat έχει μήκος 4,1 μ., πλάτος 1,76 μ. και ύψος 1,54 μ., ενώ πατάει σε ζάντες διαμέτρου 17 και 18 ιντσών. Για το εσωτερικό δεν υπάρχει ακόμα καμία εικόνα.

Το νέο αυτό SUV Fiat προορίζεται για τις αγορές της Νοτίου Αμερικής και θα εφοδιάζεται με κινητήρες 1.0 12V Turbo Firefly ισχύος μεταξύ 120 έως 130 ίππων και 1.3 λτ. Firefly με 109 ίππους, οι οποίοι εκτός από βενζίνη θα καίνε και αιθανόλη. Επίσημα τεχνικά στοιχεία ακόμα δεν έχουν δημοσιευθεί μέχρι να ανακοινωθεί η τελική του ονομασία. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και το λανσάρισμα θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο. Ίσως να είχε ενδιαφέρον και για την Ευρώπη ένα τέτοιο μικρό SUV, αλλά το πιθανότερο είναι να μην έρθει ποτέ.

Get it on Google Play Download on the App Store