50% πιο «δυνατή» η Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E γίνεται τώρα μία ακόμα πιο συναρπαστική επιλογή για τους οδηγούς που κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, εισάγοντας περισσότερη άνεση και στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης. Οι οδηγοί μπορούν τώρα να ρυμουλκούν με ευκολία μεγαλύτερα τρέιλερ και τροχόσπιτα. Πιο συγκεκριμένα, οι πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E που είναι εξοπλισμένες με τη μεγάλη μπαταρία των 98 kWh μπορούν τώρα να ρυμουλκήσουν έως και 1.500 κιλά, από 1.000 κιλά που ήταν έως τώρα.

Περίπου το 80% των πελατών της Mustang Mach-E μέχρι σήμερα έχει έρθει στη Ford από άλλες μάρκες αυτοκινήτων προκειμένου να συμμετάσχουν στον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της εταιρίας και μέχρι σήμερα, μέσα στο 2022, το πρώτο ηλεκτρικό μέλος της οικογένειας Mustang έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τη βενζινοκίνητη Mustang με αναλογία 8 προς 1.

«Η Mustang Mach-E εξελίχθηκε από την αρχή για να προσφέρει το χαρακτήρα και τις επιδόσεις της εμβληματικής σπορ Mustang. Τώρα, έχουμε καταστήσει το πρώτο SUV μέλος της οικογένειας Mustang ακόμα πιο ελκυστικό για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την ηλεκτρική επανάσταση» δήλωσε ο Martin Sander, general manager, Ford Model e, Ευρώπη.

Επίσης, οι πελάτες της Mustang Mach-E ήδη σήμερα επωφελούνται από μία ευρύτερη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης και μοντέλων. Διαθέσιμη έως τώρα μόνο στα αυτοκίνητα με κίνηση σε όλους τους τροχούς, η έκδοση Premium προσφέρεται πια και στις πισωκίνητες εκδόσεις που εξοπλίζονται με την μπαταρία των 98 kWh, προσθέτοντας στάνταρ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, Adaptive LED προβολείς με Glare-Free Auto High Beam, ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε οκτώ κατευθύνσεις, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και κόκκινες δαγκάνες φρένων, σε συνδυασμό με μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες.

Οι εντυπωσιακές επιλογές εξωτερικών χρωμάτων Vapor Blue και Carbonized Grey διατίθενται τώρα μαζί με τις νέες 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, σε όλη τη γκάμα της Mustang Mach-E.

Get it on Google Play Download on the App Store