Νέο Ford Kuga ST-Line X Black Package

Το Ford Kuga Plug-In Hybrid ήταν το PHEV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανεξαρτήτως μάρκας στο σύνολο των ευρωπαϊκών αγορών το πρώτο εξάμηνο του 2022. Συνεχίζοντας την επιτυχία του ως το plug-in hybrid με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021, περισσότερα από 23.000 αντίτυπα του Kuga PHEV έχουν παραδοθεί ήδη φέτος στους πελάτες, ξεπερνώντας κατά περισσότερο από 28% τις ταξινομήσεις του δεύτερου πιο δημοφιλούς PHEV.

Το ευφυές σύστημα μετάδοσης κίνησης του Kuga Plug-In Hybrid παρέχει αμιγώς ηλεκτρική συνολική αυτονομία 57-67 χλμ. ή 71-88 χλμ. στην πόλη, γεγονός που επιτρέπει σε τακτική βάση την πραγματοποίηση διαδρομών αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η κατανάλωση της τελευταίας, η οποία είναι 14,4-15,9 kWh/100 χλμ., είναι επίσης χαμηλότερη από εκείνη των κυριότερων ανταγωνιστών. Οι οδηγοί του επωφελούνται επίσης από την αυτονομία και την ευελιξία ενός βενζινοκίνητου οχήματος, με την ηλεκτρική ισχύ να συμπληρώνει τις επιδόσεις του οχήματος. Μπορούν να επιλέγουν το πρόγραμμα λειτουργίας EV Auto, που έχει ως αποτέλεσμα το Kuga Plug-in Hybrid να λειτουργεί με τον πιο αποδοτικό τρόπο, παρέχοντας τη βέλτιστη δυνατή κατανάλωση καυσίμου ανεξάρτητα από το εκάστοτε οδηγικό σενάριο. 

Η Ford ανακοινώνει επίσης την εισαγωγή του Kuga ST-Line X Black Package που διαθέτει μία σειρά οπτικών αναβαθμίσεων, καθώς και μία νέα προαιρετική επιλογή καθισμάτων με την ονομασία Comfort Seat. Διαθέσιμο ήδη για παραγγελία, το Kuga ST-Line X Black Package προσφέρει μοναδικά εξωτερικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για μία πιο δυναμική και ξεχωριστή εμφάνιση. Συμπληρώνοντας την πλήρη γκάμα των εξωτερικών χρωμάτων για μέγιστη οπτική απήχηση, το Black Package προσθέτει στη σπορ σχεδίαση του Kuga ST-Line X στοιχεία όπως η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι εμπρός αεραγωγοί και το πίσω σπόιλερ, όλα βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Τα σήματα ST-Line και η επιγραφή Kuga στην πίσω πόρτα έχουν επίσης μαύρο φινίρισμα, ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, που ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι πελάτες του Kuga σε όλη τη γκάμα εκδόσεων του μοντέλου μπορούν τώρα να παραγγείλουν επίσης μία νέα επιλογή καθίσματος με την ονομασία Comfort Seat που έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο οργανισμό υγείας της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) – Καμπάνια για πιο Υγιή Πλάτη. Η ρύθμιση σε 18 κατευθύνσεις επιτρέπει στο κάθισμα να προσαρμόζεται στο άτομο (κάτι που είναι απαραίτητο για τη λήψη της έγκρισης του AGR) και όχι, όπως συχνά συμβαίνει, ο επιβάτης να προσαρμόζει τη θέση και τη στάση του στο κάθισμα. Το ύψος, το μήκος και η κλίση του καθίσματος μπορούν όλα να ρυθμίζονται, σε συνδυασμό με τη ρύθμιση προσκέφαλου και οσφυϊκής υποστήριξης, αμφότερες σε τέσσερις κατευθύνσεις, ώστε οι επιβάτες ανεξαρτήτως σωματότυπου να μπορούν να βρουν μία άνετη θέση.

Get it on Google Play Download on the App Store