Νέο σπορ και πολυτελές Ford Ranger Thunder

Το πρώτο σε πωλήσεις pick-up μοντέλο στην Ευρώπη, το Ford Ranger παρουσιάζεται στη νέα ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση με την ονομασία «Thunder». Συνολικά στην Ευρώπη θα διατεθούν μόνο 4.500 Ford Ranger Thunder, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Δείτε ακόμα: Η απίστευτη πατέντα του Ford Focus WRC (+video)

Την ήδη μυώδη και επιβλητική εμφάνιση του Ranger, ενισχύουν περεταίρω διάφορες προσθήκες, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά, το Ranger Thunder ξεχωρίζει από την απόχρωση Sea Grey, τις αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και τα Ebony Black ένθετα στη μάσκα, στον πίσω προφυλακτήρα, στα σκαλοπάτια των μαρσπιέ, στις χειρολαβές και στα φώτα ομίχλης. Επιπλέον, υπάρχουν κόκκινα διακοσμητικά στη μάσκα, στην μπάρα της καρότσας, καθώς και ίδιας απόχρωσης λογότυπα Ranger και Thunder. Στάνταρ είναι ακόμη τα LED φώτα με το σκουρόχρωμο εσωτερικό και τα επίσης σκούρα πίσω φανάρια. Στην καρότσα έχει τοποθετηθεί ένα πολύ πρακτικό συρόμενο κάλυμμα και διαχωριστικό.

Δείτε ακόμα: Όλες οι τιμές του νέου Ford Kuga στην Ελλάδα

Αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα του Ranger Thunder, όπως είναι στις επενδύσεις και στην προσθήκη κόκκινων ραφών στα καθίσματα, στο τιμόνι, στο ταμπλό, στις πόρτες και στον επιλογέα των ταχυτήτων.

Την κίνηση του Ranger Thunder αναλαμβάνει ο δυνατός Bi-turbo 2.0 λτ. EcoBlue ντίζελ απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm ροπής, συνδυασμένος με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων. Φυσικά, το σύστημα τετρακίνησης με τις πολλές επιλογές είναι στάνταρ, ενώ όσον αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 είναι στα 9,1 λτ./100 χλμ. και 239 γρ./χλμ. αντίστοιχα (WLTP).

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει ο 1.0 λτ. EcoBoost της Ford;

Get it on Google Play Download on the App Store