Μοντελάκι η Ford Mustang Mach-E GT

Πρόσφατα, έλαβε χώρα στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά η Hautes Grecians 2022. Μια εκδήλωση μόδας που φιλοξένησε καταξιωμένους σχεδιαστής των ελληνικών ατελιέ και πανέμορφα μοντέλα. Εκείνο που κέντρισε όλα τα βλέμματα, ωστόσο, ήταν η Ford Mustang Mach-E GT.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου και μεταξύ άλλων, φιλοξενήθηκαν ονόματα, όπως οι Atelier Loukia, Deux Hommes, Sotiris Georgiou, η νέα σχεδιάστρια Eleni Kavvada, ενώ συμπεριελήφθη και ένα tribute στην Sophia Kokosalaki. Επίσης, συμμετείχε και η conceptual artist & designer Caroline Rovithi, η οποία δημιούργησε live ένα έργο τέχνης. Μέσα σε όλα, όμως, μια κίτρινη Mach-E GT, η οποία μάλιστα άνοιξε και το event ενώ παράλληλα συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα happenings.

Η κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Mustang εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 487 ίππων και 860 Nm ροπή. Με τόση ισχύ και κίνηση σε όλους τους τροχούς είναι ικανή να «χαζεύει» τα χρονόμετρα  ολοκληρώνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δλ.! Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα, για την προστασία της μπαταρίας ιόντων λιθίου 98,8 kWh, που παρέχει αυτονομία 500 χιλιομέτρων. Η φόρτιση σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 χλμ. μέσα σε περίπου 10 λεπτά, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της από 10% σε 45 λεπτά. H τιμή της, τέλος, διαμορφώνεται στις 84.692 ευρώ και ο εξοπλισμός είναι -αναμενόμενα- υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας μέχρι ζάντες 20 ιντσών και premium ηχοσύστημα της Bang & Olufsen.

 

Get it on Google Play Download on the App Store