Νέα Honda Civic Sedan Si και Coupe Si 1.5 λτ. 205 PS

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Civic Hatchback για την αγορά των Η.Π.Α., η Honda παρουσιάζει και τα φρεσκαρισμένα Civic Si Coupe και Civic Si Sedan με τα πιο τονισμένα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Ανανέωση για το Honda Civic Hatchback

Αμφότερα διακρίνονται εξωτερικά από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα προσφέρουν μεγαλύτερη σε μήκος και πλάτος δέσμη φωτός. Επιπλέον, τα Civic Si διαθέτουν νέα LED φώτα ομίχλης, καθώς και νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 18 ιντσών. Στο εσωτερικό των δύο σπορτίφ Honda Civic υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με κόκκινα διακοσμητικά και μια κόκκινη επένδυση στο ταμπλό.

Την κίνηση των ανανεωμένων Civic Sedan Si και Civic Coupe Si αναλαμβάνει το 1.5 λτ. VTEC Turbo μηχανικό σύνολο, ισχύος 205 ίππων στις 5.700 σ.α.λ. και με ροπή 260 Nm στις 2.100-5.000 σ.α.λ. Για τη μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς φροντίζει το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με την πιο κοντή κατά 6% τελική σχέση μετάδοσης για καλύτερες επιδόσεις και το περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό. Πρόσθετα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του δύο επιλογές ρυθμίσεων για τα αμορτισέρ.

Δείτε ακόμη: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Πληροφοριακά, οι τιμές του Civic Si Coupe και του Civic Si Sedan ξεκινούν στις Η.Π.Α. από 25.000 δολάρια (22.514 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store