Ριζικά αλλαγμένο το νέο Honda Civic (+video)

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση κάνει το νέο Honda Civic, το οποίο θα αποκαλύψει πλήρως η ιαπωνική μάρκα στις 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το σεντάν μοντέλο σε πρωτότυπη μορφή και αυτό που θα πωλείται στις Η.Π.Α., ωστόσο μας δίνει μια γεύση για το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο παραγωγής αλλά και για το χάτσμπακ που θα ακολουθήσει.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Type R

Όπως μπορούμε να δούμε στα στιγμιότυπα του βίντεο, το νέο Civic Sedan θα διαφέρει ριζικά σε σχεδίαση από το υπάρχον μοντέλο και θα έχει μια πιο κομψή και ευρύτερα αποδεκτή αισθητική. Στο εμπρός άκρο διακρίνονται τα λεπτά παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα με τα φώτα ημέρας που σχηματίζουν ένα οριζόντιο «L». Αντίστοιχα και η μάσκα φαίνεται να ακολουθεί ανάλογο ντιζάιν. Στο πλάι ξεχωρίζουν τα έντονα νεύρα στο ύψος των ώμων, ενώ στο χυτό, τύπου κουπέ τελείωμα τα φανάρια δεν έχουν καμία σχέση με του παρόντος Civic και θυμίζουν αντίστοιχα γερμανικών μοντέλων.

Πέρα από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, η Honda δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία περεταίρω πληροφορία, όπως για τους κινητήρες ή εικόνα από το εσωτερικό. Εν αναμονή λοιπόν για την πρεμιέρα του νέου Civic, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει πιο ήπιο σχεδιασμό.

Δείτε ακόμα: Στα άδυτα του νέου Honda Civic Type R

Get it on Google Play Download on the App Store