Αποκάλυψη του ανανεωμένου Hyundai i10

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i10, το οποίο εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε τεχνολογία και με ανανεωμένο σχεδιασμό, τόσο στις «απλές» εκδόσεις του, όσο και στην πιο σπορ έκδοση i10 N Line. To

Εξωτερικά το φρεσκαρισμένο Hyundai i10 παρουσιάζεται ακόμα πιο μοντέρνο από όταν κυκλοφόρησε το 2019. Οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στους νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες, μάσκα και ζάντες αλουμινίου, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένα είναι και τα φωτιστικά σώματα. Θα διατίθεται σε εννέα εξωτερικά χρώματα, δύο από τα οποία είναι τα νέα: Lumen Grey, ένα φωτεινό ανοιχτό γκρι χρώμα με μαργαριταρένιο φινίρισμα και το Meta Blue με μπλε-βιολετί αντανακλάσεις και μαργαριταρένιο φινίρισμα. Επτά από αυτά προσφέρουν τη δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή. Το i10 N Line φέρει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως σπορ προφυλακτήρες, ένθετα και κόκκινες πινελιές, μαζί με 16άρες ζάντες και διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Hyundai i10 οι αλλαγές εντοπίζονται στις νέες επενδύσεις των καθισμάτων και στην προσθήκη μπλε φωτισμού κάτω από το ταμπλό. Το i10 N Line έχει πιο σκουρόχρωμο διάκοσμο συνδυασμένο με κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές.

Από πλευράς τεχνολογίας, νέα στοιχεία αφορούν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 4,2 ιντσών, την προσθήκη θυρών USB-C, το eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεις χαρτών Over The Air (OTA). Μεταξύ αυτών ανήκει και η οθόνη των 8 ιντσών του infotainment. Το ανανεωμένο Hyundai i10 έρχεται επίσης στάνταρ με περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai Smart Sense. Το σύστημα αυτόνομης πέδησης ανιχνεύει πλέον και ποδηλάτες, ενώ το σύστημα διατήρησης λωρίδας έχει και έλεγχο στο τιμόνι.

Από πλευράς κινητήρων η Hyundai δεν έκανε καμία αναφορά. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπάρχον i10 εφοδιάζεται με τους 1.0 MPI 67 PS, 1.2 MPI 84 PS και τον 1.0 T-GDi 100 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store