Έτοιμο να επιτεθεί το Hyundai Elantra N Line

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του νέου Elantra και τις διθυραμβικές κριτικές που συνόδευσαν την σχεδίασή του, η Hyundai παρουσιάζει την σπορτίφ και άκρως επιθετική έκδοση N Line.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το Hyundai i30 N στο δυναμόμετρο;

Για την ακρίβεια δεν παρουσιάζει ακριβώς, αλλά δίνει στη δημοσιότητα επίσημα renderings του σπορ μεσαίου fastback. Η διαφορά που «βγάζει μάτι» εντοπίζεται στο εμπρός μέρος. Η νέα μάσκα και ο προφυλακτήρας, με τις μεγάλες εισαγωγές και τις έντονες γωνίες. Οι 18άρες ζάντες επίσης κεντρίζουν τα βλέμματα, ενώ πίσω συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που ενσωματώνει διαχύτη και διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το κόκκινο σιρίτι στο εμπρός splitter και τον πίσω προφυλακτήρα δεν θα μπορούσε να λείπει, ενώ μπορεί να μην φαίνονται αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχουν και πλαϊνές ποδιές.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai θέλει να σώσει τα χειροκίνητα hot hatches

Για τα τεκταινόμενα στο μηχανοστάσιο οι Κορεάτες δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες, πέρα από το ότι υπάρχει υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τον 1.6 T-GDI που συναντάμε στο Elantra GT N Line. Ποιο μοντέλο είναι αυτό; Το i30 στις Η.Π.Α. Εκεί λοιπόν, οι εμπρός τροχοί του i30 N Line τροφοδοτούνται από τα 204 άλογα του 1.600άρη τούρμπο. Οπότε η σπορ έκδοση και του κανονικού Elantra φαντάζει βέβαιο πως θα διαθέτει τον ίδιο κινητήρα. Για καθαρόαιμο μοντέλο του N Performance δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, αλλά δεν είναι και απίθανο.

Get it on Google Play Download on the App Store