Νέα στοιχεία για το μικρό SUV Hyundai Bayon

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το καινούργιο μικρό SUV μοντέλο της Bayon, το οποίο από ότι φαίνεται έχει μοναδικά αισθητικά γνωρίσματα και να είναι έντονα νεανικό. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία «Sensuous Sportiness», βλέπουμε ότι στο εμπρός άκρο υιοθετεί στοιχεία από το ανανεωμένο Kona, καθώς και από το καινούργιο Tucson.

Στο μπροστινό μέρος κυριαρχούν η μεγάλη εισαγωγή αέρα που εκτείνεται σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του οχήματος και τα πολύ λεπτά ψηλά τοποθετημένα φώτα ημέρας LED. Οι προβολείς διαχωρίζονται από τα φώτα ημέρας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμφάνιση, όπως και στο Kona.

Ασυνήθιστος είναι και ο σχεδιασμός του πίσω άκρου, όπου τα φώτα φρένων σε σχήμα μπούμερανγκ συνδέονται με μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Τα τοποθετημένα στις άκρες του αμαξώματος φανάρια ενισχύουν την οπτική εντύπωση του πλάτους, καθιστώντας το σχήμα του Bayon πιο ενδιαφέρον.

Το Bayon (η ονομασία του προέρχεται από τη γαλλική πόλη Bayonne) θα τοποθετηθεί πιο κάτω από το Kona και θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες για το Bayon θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου i20, από το οποίο θα προέρχονται και οι κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. MPi και 1.0 T-GDi.

Get it on Google Play Download on the App Store