Νέες εικόνες από το εσωτερικό του Hyundai i20 (+video)

Η Hyundai δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες και νέες λεπτομέρειες από το εσωτερικό του νέου i20, με το μοντέρνο «αέρα», τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και με μια νέα πατέντα, που «κρύβεται» στο πίσω τμήμα της καμπίνας.

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i20

Το ταμπλό του νέου Hyundai i20 χαρακτηρίζεται από τις πολλές ευθείες γραμμές, τις απαλές καμπύλες επιφάνειες και το νέου σχεδιασμού τιμόνι. Σε ολόκληρο το πλάτος του ταμπλό εκτείνεται μια διακοσμητική επιφάνεια που ενσωματώνεται με τους αεραγωγούς και δημιουργεί λεπτές οριζόντιες λεπίδες. Παράλληλα, οι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, μία 10,25 ιντσών του πίνακα οργάνων και μία αφής 10,25 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, το αναβαθμίζουν τεχνολογικά. Επίσης, πέρα από τις όποιες γνωστές ηλεκτρικές ευκολίες, περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση κινητού στη βάση της κονσόλας, ατμοσφαιρικό φωτισμό και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Bose με 8 ηχεία συμπεριλαμβανομένου και subwoofer.

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PS

Η καμπίνα του νέου Hyundai i20 είναι ευρύχωρη για τους επιβάτες, ενώ διαθέτει μεγάλο πορτ μπαγκάζ 351 λτ. (+25 λτ. από το προγενέστερο i20) και μια έξυπνη πατέντα. Στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου αποσκευών υπάρχουν ράγες, όπου εκεί μπορεί να αποθηκευτεί η εταζέρα. Έτσι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί και ίσως να ξεχαστεί στο δρόμο, όταν χρειαστεί να μεταφερθούν ψηλά αντικείμενα. Το εικονιζόμενο εσωτερικό είναι το νέο προαιρετικό Lime Green με τις πράσινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία της καμπίνας, όπως είναι οι ραφές στα καθίσματα, στις πόρτες, στο τιμόνι και στον επιλογέα των ταχυτήτων, καθώς και τα διακοσμητικά στους αεραγωγούς. Επίσης, υπάρχουν και οι επιλογές Black Mono και Black & Grey.

Δείτε ακόμα: Καίει καρδιές το νέο Hyundai Elantra (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store