Νέο και πιο σπορ Hyundai Tucson N Line

Το νέο Hyundai Tucson το οποίο λανσαρίστηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες, παρουσιάζεται στην πιο σπορ έκδοσή του N Line με αλλαγές στον σχεδιασμό, στον εξοπλισμό και στα οδηγικά του χαρακτηριστικά. Όπως και το στάνταρ μοντέλο, έτσι και το N Line ενσωματώνει τα νέα και ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία του μοντέλου, όμως εδώ εμφανίζει ακόμα πιο δυναμικό προφίλ.

Τα «parametric jewels» σχήματα στη μάσκα που «κρύβουν» και τα φωτιστικά σώματα έχουν αποκτήσει γωνίες στις άκρες τους, ενώ στη μάσκα έχει τοποθετηθεί διακριτικά και το λογότυπο N Line. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας με την πιο μυώδη εμφάνιση και τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Στο πλάι, όλα τα τμήματα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος (δεν υπάρχουν τα μαύρα προστατευτικά) και συνδυάζεται με διχρωμία στην οροφή και στους καθρέπτες με το μαύρο χρώμα. Έντονα δυναμικό είναι και το πίσω άκρο με το νέο προφυλακτήρα, το διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το όλο πακέτο συμπληρώνουν οι πολυάκτινες ζάντες των 19 ιντσών με ελαστικά 235/50.

Διαφορές συναντώνται και στο εσωτερικό του νέου Tucson N Line, όπου κυριαρχεί ο σκουρόχρωμος διάκοσμος με τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα, στις πόρτες, στο τιμόνι και στο ταμπλό. Επίσης, εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα με επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα και με μεταλλικά πεντάλ.

Όπως και το στάνταρ Tucson, έτσι και το N Line εξοπλίζεται με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ECS (Electronically Controlled Suspension). Στο Tucson N Line οι τεχνικοί της Hyundai στην Ευρώπη δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σετάρισμα για καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος και πιο κοφτερή οδηγική αίσθηση, διατηρώντας το επίπεδο της άνεσης.

Το Tucson N Line θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες. Αυτοί είναι οι βενζίνης 1.6 T-GDi 150 PS, 1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid (180 ή 150 PS), 1.6 T-GDI Hybrid (230 PS) και 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 PS). Επίσης, υπάρχει και ο πετρελαίου 1.6 CRDi 48V (136 PS).

Get it on Google Play Download on the App Store