Παιδί της νύχτας το Hyundai Sonata N Line Night Edition

H Hyundai ντύνει στα μαύρα το Sonata N Line και παρουσιάζει την ειδική έκδοση Night Edition, που θα διατεθεί σε μόλις 1.000 αντίτυπα.

Το Night Edition αποτελεί ένα N Line, με κάθε του σπιθαμή βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Μέχρι τα σήματα και τα καπάκια των ζαντών (19 ιντσών η διάσταση) έχουν γίνει σκούρα, ενώ κλασικά για τέτοια έκδοση την ίδια απόχρωση ενστερνίζονται τα καλύμματα των καθρεπτών και οι χειρολαβές των θυρών. Τα μόνα που ξεχωρίζουν είναι οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων, με το Phantom Black χρώμα στο αμάξωμα να αποτελεί μονόδρομο αν θέλετε το πιο «σκοτεινό» Hyundai που κυκλοφορεί. Οι Κορεάτες προσφέρουν και το Quartz White, αλλά δεν χρειάζεται περαιτέρω αναφορά (ούτε οι ίδιοι δεν δημοσιεύουν φωτογραφίες με αυτό το χρώμα).

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις δέρματος Nappa και μικροϊνών Dinamica suede, με το μαύρο φινίρισμα να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι της κονσόλας και του ταμπλό. Το ίδιο ισχύει για τα καθίσματα, με τη διαφορά των κόκκινων ραφών και των σημάτων «N Line». O ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ίντσων και η οθόνη αφής των 10,25 ιντσών τονίζουν τον high tech χαρακτήρα, ενώ το ηχοσύστημα της Bose με τα 12 ηχεία και η πανοραμική ηλιοροφή την premium αίσθηση.

Κάτω από το καπό τα πράγματα παραμένουν, όπως σε κάθε Sonata N Line. Ο ο 2.5άρης T-GDI αποδίδει 290 ίππους στις 5.800 σ.α.λ. και 422 Nm στις 1.650-4.000 σ.α.λ., συνεργαζόμενο με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Επιδόσεις δεν ανακοινώνονται, ωστόσο τα 6 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και ο ηλεκτρονικός περιορισμός της τελικής στα 250 χλμ./ώρα είναι άκρως ρεαλιστικές πιθανότητες.

Αυτό που ανακοινώνεται είναι η τιμή, η οποία ξεκινά από τις 34.750 δολάρια (ελάχιστα πάνω από 30.000 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store