Τι ετοιμάζει η Hyundai με το νέο SUV SEVEN;

Η Hyundai αποκάλυψε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, οι οποίες ομολογουμένως παραπέμπουν σε… «γρίφο». Διότι, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό τι θέλει ακριβώς να μας πει. Από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, οι εικόνες αφορούν κάποιο καινούριο, αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV, με την ονομασία «SEVEN».

Η νέα εποχή της Hyundai, όσο αφορά την ηλεκτροκίνηση, δείχνει πως στοχεύει στη μοντέρνα σχεδίαση των αμαξωμάτων της, αλλά και στη χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών. Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο που ανήκει στη κατηγορία των SUV, φαίνεται πως δίνει επιπλέον ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού. Εξωτερικά, η αρχιτεκτονική φωτισμού του SEVEN ορίζεται από τα Parametric Pixels, τη μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας ΙΟΝΙQ, όπως έχουμε δει και στο IONIQ 5.

Η ευρυχωρία, που είναι από τα βασικά γνωρίσματα της οικογένειας IONIQ, θα συνδυάζεται σύμφωνα με την εταιρεία και με την υψηλή αισθητική της καμπίνας, σαν να πρόκειται για premium αυτοκίνητο. Λογικά, τα υλικά κατασκευής θα κινούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα, ενώ η σχεδίασή τους, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, παρομοιάζεται με εκείνη μιας σικάτης πολυτελούς κατοικίας με πολύ… στυλ.

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία νεότερες ειδήσεις. Η Hyundai θα αποκαλύψει επίσημα το νέο πρωτότυπο μοντέλο, «SEVEN», στις 17 Νοεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store