Η τελική έκδοση της Chevrolet Corvette C7!

Αν και η κεντρομήχανη Corvette αναμένεται σύντομα, η Chevrolet αποφάσισε να παρουσιάσει την Corvette Final Edition, η οποία είναι η μια ειδική έκδοση της C7.

Προς το παρόν τα στοιχεία δεν οριστικοποιούν αν πρόκειται όντως για την τελευταία έκδοση της C7, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα Final Edition, όπου το μόνο που γίνεται γνωστό είναι πως είναι διαθέσιμη μόνο ως Coupe Grand Sport και Z06 εκδόσεις. Προσφέρεται μόνο σε δυο χρώματα Matrix Grey Metallic ή Sebring Orange Tintcoat Metallic.

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη κόντρα: Tesla Model S VS Chevrolet Corvette C7

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, αυτός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει κεραμεικά φρένα Brembo, ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, ενώ η εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνεται από ένα αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει εμπρόσθιο σπλίτερ και πλαϊνά από ίνες άνθρακα. Διαφοροποιημένη όμως είναι και η καμπίνα της ευρωπαϊκής Corvette, όπου έχουν προσαρτηθεί σπορ καθίσματα Competition, σύστημα καταγραφής των επιδόσεων του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κατασκευάζεται ο κινητήρας V8 της Corvette (+video)

Αν σας άνοιξε η όρεξη και ορέγεστε την αγορά της Corvette C7 Final Edition, να γνωρίζετε πως στην έκδοση Grand Sport η τιμή της στη Γερμανία ξεκινάει από τα 116.500 ευρώ, ενώ για τη Z06 αγγίζει τα 139.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store