Ιδού το νέο Suzuki Vitara Brezza

Η Suzuki παρουσίασε το νέο Vitara Brezza, το οποίο εξοπλίζεται με τον νέο ισχυρό κινητήρα 1.5 εκ. και ξεχωρίζει με το δυναμικό και σπορ παρουσιαστικό του.

Πρωτο-παρουσιάστηκε το 2016 και μέχρι τώρα το Vitara Brezza έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 μονάδες. Ένα μοντέλο ορόσημο για την μάρκα στην αγορά της Ινδίας.

Δείτε ακόμα: Ακόμα πιο περιπετειώδες το νέο Suzuki Ignis

Το μεγάλο νέο για το Vitara Brezza, είναι η προσθήκη του μεγαλύτερου σε κυβισμό και ισχύ κινητήρα 1.5 λίτρων. Η δύναμη αγγίζει τους 105 ίππους και η ροπή τα 138 Nm, διαθέσιμα από τις 4.400 σ.α.λ., συνδυάζοντας σβελτάδα και οικονομία καυσίμου. Σχεδιαστικά τώρα, το Vitara Brezza έχει ανασχεδιαστεί έχοντας πλέον μια εντυπωσιακή παρουσία. Η νέα μάσκα και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα ενισχύουν το δυναμισμό του μοντέλου, ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί κι αυτό, μιας και υπάρχουν ποιοτικά υλικά με πολύ καλή συναρμογή. Το τιμόνι έχει δερμάτινη επένδυση, ενώ ξεχωρίζει το νέο σύστημα infotainment, SmartPlay, με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Swift Sport Katana για μαχητές των δρόμων

Μάλιστα το εν λόγω σύστημα προσφέρει ευρεία συνδεσιμότητα, ενημερώνοντας παράλληλα τον οδηγό σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση στο δρόμο, έχοντας και τη δυνατότητα φωνητικών εντολών. Σαφέστατα και είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto. To Suzuki Vitara Brezza θα είναι διαθέσιμο με χειροκίνητο κι αυτόματο κιβώτιο, με το τελευταίο να συνεργάζεται και με το Smart Hybrid σύστημα της Suzuki που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Τέλος το νέο μοντέλο θα προσφέρεται με δυο βελτιωμένα πακέτα εξατομίκευσης, Urban και Sporty.

Get it on Google Play Download on the App Store