Αποκάλυψη για το νέο Mitsubishi Outlander!

Το νέο Mitsubishi Outlander παρουσιάστηκε προ ολίγου από την ιαπωνική μάρκα και μας εντυπωσίασε με το δυναμικό παρουσιαστικό του.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Amazon, η Mitsubishi αποκάλυψε σήμερα το ολοκαίνουργιο SUV μοντέλο της μέσω livestream, όντας έτσι το πρώτο αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του στο Amazon Live. Το Outlander όπως ανέφερε η κατασκευάστρια εταιρεία, είναι εντελώς καινούργιο, ενσωματώνοντας μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα. Αυτή συνδυάζεται εξαιρετικά με την καινοτόμα τεχνολογία που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της Mitsubishi.

Το νέο Mitsubishi Outlander βασίζεται στη φιλοσοφία «I-Fu-Do-Do» που στα ιαπωνικά σημαίνει αυθεντικό και μαγευτικό, που όπως δήλωσε ο Takao Kato, διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, «Το Outlander ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών εκείνων που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αλλά και να θέσουν νέες προκλήσεις στον εαυτό τους». Σχεδιαστικά το νέο Outlander ενσωματώνει την επόμενη γενιά του Dynamic Shield, με ένα καινούργιο εμπρόσθιο τμήμα, με μυώδεις προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, αλλά και νέες 20άρες ζάντες.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει, μιας και αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες με τη 3η σειρά καθισμάτων που ενσωματώνει. Ο οδηγός λαμβάνει πληροφόρηση από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ υπάρχει κι οθόνη αφής για το infotainment, διάστασης 8 ιντσών και προαιρετικά 9 ιντσών. Την άνεση απογειώνουν τα πλήρως ρυθμιζόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, όπως κι ο 3ζωνικός κλιματισμός.

Το νέο Outlander βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Nissan κι είναι αυτή στην οποία «πατάει» και το Nissan Rogue. Κάτω από το καπό είναι ο 4κύλινδρος κινητήρας, χωρητικότητας 2,5 λίτρων με ισχύ 181 ίππων και 245 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός CVT κιβωτίου στους εμπρός τροχούς, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με την γνωστή 4κίνηση της μάρκας, την S-AWC (Super All-Wheel Control). Οι 2κίνητες εκδόσεις έχουν διαθέσιμα πέντε διαφορετικά οδηγικά προγράμματα κι έξι τα 4κίνητα. Η Mitsubishi είπε ότι αργότερα μέσα στο έτος θα είναι διαθέσιμη και μια plug-in-hybrid έκδοση, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις τεχνολογίες ασφαλείας που ενσωματώνει το νέο Outlander

Get it on Google Play Download on the App Store