Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Jeep Avenger

Η Jeep ανακοίνωσε σήμερα ένα αναλυτικό πλάνο για τη νέα γενιά αμιγώς ηλεκτρικών της οχημάτων 4xe, ως μέρος της στρατηγικής της να καταστεί κορυφαία εξηλεκτρισμένη μάρκα SUV στον κόσμο. Θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του 2025 τέσσερα αμιγώς ηλεκτρικά SUV, ενώ σύμφωνα με τη στρατηγική της μέχρι το 2030, το 50% των πωλήσεων της Jeep στις Η.Π.Α. και το 100% των πωλήσεων στην Ευρώπη θα αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Jeep επιβεβαίωσε ότι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους. Παράλληλα, αποκάλυψε και τις πρώτες πληροφορίες δύο αμιγώς ηλεκτρικών SUV, των Jeep Recon και Wagoneer S, που θα είναι διαθέσιμα στη Β. Αμερική και σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Το πρώτο μοντέλο που εγκαινιάζει την ηλεκτρική επίθεση είναι το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, ένα μικρό SUV. Θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές, όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, θα τοποθετείται κάτω από το Jeep Renegade και θα παράγεται στην προηγμένη και εξαιρετικά αποδοτική μονάδα παραγωγής του Tychy στην Πολωνία.

Με αυτονομία που θα προσδιορίζεται στα 400 χλμ., αυτό το νέο SUV με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις αντίστοιχα μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, θα ενσωματώνει παράλληλα προηγμένη τεχνολογία, αλλά και ένα εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό με έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας.

Η παρουσίαση του Jeep Avenger θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι στις 17 Οκτωβρίου, με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν την ίδια ημέρα. Τα νέα Jeep Avenger θα φτάσουν στις εκθέσεις στις αρχές του 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store