Κούκλα η νέα Aston Martin Vantage Roadster!

H Aston Martin αποκάλυψε την νέα Vantage Roadster, την οποία θα παρουσιάσει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης!

Πέρα από τις επιδόσεις και την εμφάνιση, η Vantage Roadster έχει ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: η υφασμάτινη κουκούλα κατεβαίνει σε χρόνο-ρεκόρ, σε λιγότερο από 7 δλ.

Δείτε ακόμα: Πήγε την Aston Martin συνεργείο και «έκλαψε»

Για όσους δεν γνωρίζουν, να αναφέρουμε ότι το μοντέλο είναι η cabrio έκδοση της Vantage Coupe, με τις σχεδιαστικές διαφορές να εντοπίζονται στο σημείο της οροφής. Η μαλακή οροφή χρειάζεται εν στάση μόλις 6,7 δλ. για να αναδιπλωθεί, λειτουργία που μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε ταχύτητα έως 50 χλμ./ώρα. Χρόνος που σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι ο ταχύτερος για soft-top μηχανισμό παραγωγής. Οι μηχανικοί έριξαν αρκετή δουλειά και κατόρθωσαν να μην αυξήσουν περισσότερο από 60 κιλά το βάρος της cabrio έκδοσης. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 4λίτρος V8 κινητήρας που αποδίδει 510 ίππους και 685 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της ZF, στους πίσω τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Aston Martin DBX

Στο θέμα των επιδόσεων τώρα, η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 306 χλμ./ώρα και απαιτούνται μόλις 3,8 δλ. για την διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα. Η νέα Aston Martin Vantage Roadster θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Η τιμή απόκτησής της στη Γερμανία θα ξεκινάει από τα 157.300 ευρώ, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν πριν από το καλοκαίρι.

Get it on Google Play Download on the App Store