Ανανεωμένο Lada Vesta με νέο ψηφιακό εσωτερικό!

Η Avtovaz ανακοίνωσε τις τιμές για το ανανεωμένο Lada Vesta, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από εννιά χρόνια (Αύγουστο του 2014). Η μαζική παραγωγή του φρεσκαρισμένου δημοφιλούς (στη Ρωσία) μικρομεσαίου αυτοκινήτου ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου 2023 στο Togliatti, ενώ υπάρχει ήδη ένα απόθεμα πάνω από 6.500 αυτοκίνητα, τα οποία θα μοιραστούν στο δίκτυο των 308 αντιπροσώπων της Lada.

Πολύ ακριβότερο από παλιά

H τιμή εκκίνησης για το ανανεωμένο LADA Vesta sedan στην έκδοση Comfort θα είναι στα 1.239.900 ρούβλια (14.420 ευρώ). Πληροφοριακά, στην προηγούμενη αναβάθμιση που είχε δεχτεί τον Φεβρουάριο του 2020 κόστιζε από μόλις 530.910 ρούβλια, δηλαδή 7.740 ευρώ με την τότε ισοτιμία.

Στο νέο μοντέλο ο βασικός εξοπλισμός είναι αναβαθμισμένος και περιλαμβάνει full LED εμπρός και πίσω φώτα, δύο αερόσακους, ABS, ρυθμιζόμενη κολόνα τιμονιού, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, κλιματισμό και ψύξη στο ντουλαπάκι, δισκόφρενα στους πίσω τροχούς κ.λπ. Οι επιλογές των κινητήρων αφορούν τον 1.600άρη με απόδοση 90 ή 106 ίππων και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

Νέο εσωτερικό με οθόνες!

Εξωτερικά το ανανεωμένο Lada Vesta απέκτησε πιο δυναμική εμφάνιση με τους νέους προβολείς full-LED και τους προφυλακτήρες με τον πιο ανάγλυφο σχεδιασμό. Εκεί που άλλαξε ριζικά και μοιάζει λες και είναι άλλο αυτοκίνητο, είναι το εσωτερικό. Ο σχεδιασμός του ταμπλό και των επενδύσεων των θυρών είναι εντελώς νέος. Έχουν προστεθεί μαλακά υλικά, τα χειριστήρια είναι καινούργια, νέες θήκες για μπουκάλια και κινητά και θύρες USB. Καινοτομία για τη Lada είναι η προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων και σύστημα πολυμέσων με κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών. Μόνο που είναι τελείως παράταιρη με το ταμπλό και μοιάζει σαν να έχει μπει aftermarket.

Get it on Google Play Download on the App Store