Ξεκίνησε να πωλείται το καλύτερο Lada Niva

Από το 1977 που παρουσιάστηκε, το Lada Niva συνεχίζει να παράγεται και να παραμένει επιτυχημένο στη χώρα καταγωγής του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια δεχτεί κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις, αλλά δίχως να αλλάξει γενιά. Πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε με νέο ταμπλό και με ορισμένες επιπλέον αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και κάτω από το αμάξωμα, ενώ πλέον ονομάζεται Niva Legend.

Τώρα, με όλες αυτές τις αλλαγές ξεκίνησε να διατίθεται στη Ρωσία το ακόμα πιο σκληροτράχηλο νέο Niva Bronto, αποκλειστικά με το 3θυρο αμάξωμα. Οι τιμές του ξεκινούν από 917.900 ρούβλια, όταν η βασική έκδοση κοστίζει από 649.900 ρούβλια (σημερινή ισοτιμία 10.612 και 7.514 ευρώ αντίστοιχα).

Το Bronto προσφέρεται με τα επίπεδα εξοπλισμού Luxe και Prestige. To Luxe διακρίνεται από τους στάνταρ μεταλλικούς προφυλακτήρες, τις ράγες οροφής, τις προεκτάσεις στα φτερά και τις ζάντες 15 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά διαμέτρου 29 ιντσών. Το Prestige εξοπλίζεται πρόσθετα με διαφορετική μάσκα και πλαστικούς προφυλακτήρες, προστασία κινητήρα και φώτα ομίχλης. Στην καμπίνα των επιβατών το Niva Bronto εφοδιάζεται με ένα νέο πίνακα οργάνων, νέο σύστημα κλιματισμού, πιο άνετα καθίσματα, έχει βελτιωμένη ηχομόνωση και αρκετές ακόμα στιλιστικές και τεχνικές βελτιώσεις.

Γι ακόμα υψηλότερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, το νέο Niva Bronto ενσωματώνει μοναδικό σύστημα 4×4 με αυτόματο κλείδωμα στον εμπρός και πίσω άξονα και αυξημένη σχέση μετάδοσης στο 4.1 για πιο αποτελεσματική μετάδοση της ροπής. Επιπλέον διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (240 χλστ.), ενισχυμένο πίσω άξονα και τροποποιημένα αμορτισέρ. Την κίνηση αναλαμβάνει το γνωστό και παλαίμαχο μηχανικό σύνολο των 1.7 λτ. απόδοσης 83 ίππων και 129 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store