Εγγυημένα μεταχειρισμένα Ypsilon από τη Lancia

H Lancia ετοιμάζεται μεν για την αναγέννησή της, αλλά δεν ξεχνά το λόγο που έμεινε ζωντανή στα «πέτρινα» χρόνια. Το ηρωικό Ypsilon κράτησε μόνο του μια από τις πιο ιστορικές αυτοκινητοβιομηχανίες, βρίσκεται στην αγορά 13 χρόνια και θα μείνει μαζί μας άλλο ένα, μέχρι να το ξεκουράσει επιτέλους ο αντικαταστάτης. Οι Ιταλοί εκτιμούν όλα όσα έχει κάνει το μικρό τους για την επιβίωση της εταιρίας, και λανσάρουν ένα εξουσιοδοτημένο πρόγραμμα πιστοποίησης μεταχειρισμένων.

Τα διαλεχτά Ypsilon πρέπει να είναι μάξιμουμ 7ετίας και να έχουν λιγότερο από 150.000 χλμ. στο οδόμετρο για να περιληφθούν στο πρόγραμμα. Τυπικά η Lancia αναφέρει «μοντέλα», ωστόσο το μόνο που μπορεί να έχει ηλικία 7 ετών είναι το σουπερμίνι. H δεύτερη γενιά Thema, που στην ουσία ήταν ένα Chrysler 300C με άλλα σήματα και φώτα, είναι το δεύτερο πιο κοντινό μοντέλο, καθώς σταμάτησε να παράγεται το 2014. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα περνάνε από ενδελεχή έλεγχο 120 σημείων, από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών και εννοείται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Άπαξ και το αυτοκίνητο κριθεί σύννομο με τις προδιαγραφές, θα λαμβάνει το ανάλογο πιστοποιητικό και θα συνοδεύεται από εγγύηση 24 μηνών, δίχως χιλιομετρικό περιορισμό. Παράλληλα, οι νέοι κάτοχοι των «πενάτων» Ypsilon δεν θα επιβαρύνονται καθόλου με έξοδα συντήρησης τον πρώτο χρόνο ή μέχρι να συμπληρώσουν 15.000 χλμ. Ακόμα σημαντικότερα, αν για κάποιο λόγο ο νέος ιδιοκτήτης δεν μείνει ικανοποιημένος, μπορεί να επιστρέψει το όχημα εντός 10 εργάσιμων ημερών και είτε να του επιστραφούν τα χρήματα, είτε να πάρει κάποιο άλλο δείγμα. Ταυτόχρονα, προσφέρεται δυνατότητα για διαδικτυακή θέαση 360 μοιρών του υποψηφίου αυτοκινήτου, αλλά και test drive δίχως την υποχρέωση να αγοραστεί το αυτοκίνητο μετά.

Get it on Google Play Download on the App Store