Lifting μέσα – έξω για την Lancia Ypsilon

Δέκα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνει φέτος η υπάρχουσα, τρίτης γενιάς Lancia Ypsilon, η οποία παρουσιάστηκε το 2011 και έκτοτε έχει δεχτεί ορισμένα φρεσκαρίσματα, μαζί με την προσθήκη νέων εκδόσεων και κινητήρων. Για το 2021 κάνει την εμφάνισή της με αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Εξωτερικά, το ένα και μοναδικό μοντέλο της Lancia που πωλείται μόνο στην Ιταλία διακρίνεται από τη νέα μάσκα με τις κάθετες γρίλιες, τα πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Στο πλάι παρέμεινε ως είχε, όπως και στο πίσω άκρο με την ιδιόμορφη αισθητική. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ypsilon έχει μήκος 3,84 μ. και μεταξόνιο μόλις 2,39 μ.

Στο εσωτερικό της ανανεωμένης Ypsilon, η κύρια αλλαγή εντοπίζεται στην κεντρική κονσόλα και συγκεκριμένα στην προσθήκη νέας οθόνης για το σύστημα πολυμέσων. Νέα είναι και τα χειριστήρια που υπάρχουν κάτω από την οθόνη.

Από πλευράς κινητήρων δεν αναμένονται αλλαγές. Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάιο λανσαρίστηκε με το νέο 3κύλινδρο 1.000άρι υβριδικό σύνολο των 70 ίππων, το οποίο τοποθετήθηκε και στα Fiat 500 και Panda. H υπάρχουσα γκάμα του Ypsilon περιλαμβάνει ακόμα τα μηχανικά σύνολα 1.2 69 hp GPL (βενζίνη/υγραέριο) και το 0.9 70 hp Metano με βενζίνη/φυσικό αέριο.

Get it on Google Play Download on the App Store