Αναβαθμίσεις «με τις πάντες» για το Lexus IS

Η τρίτη γενιά του Lexus IS είναι μαζί μας από το 2014, έχοντας δεχτεί εκτεταμένο φρεσκάρισμα πέρσι και συνεχίζοντας αγέρωχο την εμπορική του πορεία για 8η χρονιά. Οι Ιάπωνες έκριναν πως ένα σετ οπτικών και εξοπλιστικών αναβαθμίσεων είναι καλοδεχούμενες, προικίζοντας αναλόγως τη γκάμα του μεσαίου σεντάν τους.

Το πακέτο Special Appearance αφορά τόσο το IS 350 όσο και το κορυφαίο IS 500, περιλαμβάνοντας αλλαγές στις ζάντες και τα χρώματα του αμαξώματος. Στο IS 350 F Sport το καπό βάφεται σε Obsidian Black χρώμα και δένει με το Incognito ανθρακί του αμαξώματος, συνοδευόμενο από επίσης ανθρακί (αλλά πολύ πιο σκούρες) 19άρες ζάντες. Μαύρη είναι και η οροφή, κατευθύνοντας το μάτι προς το spoiler στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

To IS 500 F Sport με τη σειρά του αποκτά νέο και φανταχτερό χρώμα, με τη μορφή του πορτοκαλί Molten Pearl. Οι 19άρες ζάντες της Enkei εδώ βάφονται μαύρες, ενώ τα καλύμματα των καθρεπτών μοιράζουν το μαύρο χρώμα με την απόχρωση του χρωμίου. Η παραγωγή του συγκεκριμένου IS 500 θα περιοριστεί στα 150 κομμάτια, όμως οι αναβαθμίσεις των υπολοίπων IS 500 (στάνταρ 19άρες της Enkei πλέον, διαφορετικά χρώματα, ακόμα πιο πλούσιος εξοπλισμός) δεν έχουν περιορισμούς στη διαθεσιμότητα.

Καλούδια προστίθενται και στον τομέα του στησίματος για το IS 350, που διατίθεται σε πισωκίνητη ή τετρακίνητη εκδοχή (μόνο πισωκίνητο το 500άρι). Το Handling Package δίνει στην ανάρτηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και στον πίσω άξονα μπλοκέ διαφορικό, εμπλουτίζοντας παράλληλα την εμφάνιση με 19άρες ζάντες της BBS. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο, με τη Lexus να μην αναφέρει ακόμα τιμές για τις «περιποιημένες» εκδόσεις αλλά να ανακοινώνει μειώσεις στο σύνολο της γκάμας, καθώς το ανανεωμένο IS θα ξεκινά στην Αμερική από τις 40.585 δολάρια (40.700 ευρώ), τη στιγμή που σήμερα εκκινεί από τις 41.805 δολάρια (41.945 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store