Νέες εκδόσεις Carbon Turbo για τα Mazda

H γκάμα της Mazda αποκτά έναν νέο εξωτερικό χρωματικό συνδυασμό, που αναβαθμίζει οπτικά τα ιαπωνικά αυτοκίνητα και τους χαρίζει έξτρα πόντους ιδιαιτερότητας. Carbon Turbo το όνομά του, CX-30, CX-5 και 3 τα προνομιούχα μοντέλα με τα οποία διατίθεται.

Η πολύ ψαρωτική ονομασία, που σε κάνει να φαντάζεσαι αεροδυναμικά πακέτα και αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη, περικλείει το χρώμα Zircon Sand Metallic και μαύρες πινελιές σε μάσκα, καθρέπτες και ζάντες. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες επενδύσεις suede και απομίμηση αλουμινίου σε επιλεγμένα σημεία. Εξωτερικά πάντως, αν και σε όλα δείχνει ωραίο, ειδικά με τα πλαστικά προστατευτικά του CX-30 το μπεζ αμάξωμα και η διχρωμία με τις μαύρες ενθέσεις παίρνουν την καλύτερη μορφή τους.

Το «Turbo» στο όνομα δεν είναι μόνο για το θεαθήναι, καθώς φανερώνει το είδος του κινητήρα που έχουν τα εκλεχτά Mazda με το πακέτο Carbon Turbo. Μόνο όσα φέρουν τον υπερτροφοδοτούμενο Skyactiv-G των 2.5 λίτρων συνδυάζονται με το νέο εξοπλιστικό επίπεδο, αν και όλως περιέργως απουσιάζει το 6. To ΜΧ-5 λογικό κι αναμενόμενο να λείπει, ωστόσο αναμφίβολα θα του πήγαινε πολύ. Τα 3, 3 Sedan, CX-30 και CX-5 είναι οι τρεις Carbon Turbo προνομιούχοι, συνοδεύοντας το ξεχωριστό look με 260 ίππους και 434 Nm ροπής. Επιλογή που, όπως αναφέρουν οι Ιάπωνες, εξασφαλίζει τις επιδόσεις που περιμένει κάποιος από ένα πακέτο με την ονομασία «Carbon Turbo».

Get it on Google Play Download on the App Store