Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα Mercedes-Benz E-Class

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια της νέας E-Class, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 στις 6 μ.μ. (ώρα Ελλάδας). Η έκτης γενιάς μεγάλη Mercedes θα είναι πλήρως σύμφωνη με τη μακρόχρονη παράδοσή της, ως πρωτοπόρος στις καινοτομίες και θα αποτελέσει το νέο «business icon» αυτοκίνητο.

Ύστερα από τις φωτογραφίες του εσωτερικού που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 22 Φεβρουαρίου, τώρα βλέπουμε μια πρώτη εικόνα από το προφίλ της. Αυτό διακρίνεται για το μακρύ εμπρός μέρος, τον τοξοειδή σχεδιασμό της οροφής και το χυτό τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εξοπλίζεται με πτυσσόμενες χειρολαβές, όπως αυτές της EQE για παράδειγμα.

Η νέα Mercedes-Benz E-Class θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και θα εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης. Θα συνδυάζει τη μοναδική αίσθηση «σαν να είσαι στο σπίτι», την οποία οι πελάτες έχουν αγαπήσει δεκαετίες τώρα, μαζί με μια νέα διάσταση άψογα ενσωματωμένης ψηφιακής πολυτέλειας. Πρόσθετα χάρη στους εξηλεκτρισμένους κινητήρες της θα θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση και στην οδήγηση χωρίς ρύπους. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η νέα E-Class θα εφοδιάζεται με 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες, με συστήματα mild hybrid και full hybrid, προκειμένου να είναι σύμφωνη και με τα πρότυπα ρύπων Euro 7.

Get it on Google Play Download on the App Store