Νέα και «νυχτερινή» Mercedes E-Class Night Edition

Η Mercedes λανσάρει μια νέα έκδοση για την E-Class, ονόματι Night Edition, που αναλαμβάνει να δώσει ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στην αισθητική του γερμανικού μεγαλομεσαίου.

Επί της ουσίας η Night Edition αποτελεί συγκερασμό των AMG Line και Night Package, συνδυάζοντας τους προφυλακτήρες και το αεροδυναμικό πακέτο της AMG με μαύρες πινελιές. Για παράδειγμα, το διαμαντοειδές μοτίβο της μάσκας και οι απολήξεις της εξάτμισης φέρουν μαύρο φινίρισμα. Το ίδιο ισχύει για το διακριτικό spoiler, τα καλύμματα των καθρεπτών και φυσικά τις ζάντες, που ποικίλουν από τις 18 μέχρι τις 20 ίντσες. Στα εμπρός φτερά επίσης παρατηρούμε τα σήματα «Night Edition», που φροντίζουν για τον περαιτέρω διαχωρισμό της Night Edition από τις άλλες E-Class.

Στο εσωτερικό συνεχίζει η μαυροφορεμένη προσέγγιση, με τις ξύλινες επενδύσεις σε κεντρική κονσόλα και ταμπλό, αλλά και τις δερμάτινες σε καθίσματα, πόρτες και επίσης ταμπλό να φέρουν «σκοτεινή» απόχρωση. Το βουρτσισμένο αλουμίνιο «σπάει» τη μαυρίλα, περικλείοντας και το σήμα «Night Edition» στη βάση της κονσόλας. Εναλλακτικά, η Mercedes προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Alcantara και δέρματος Nappa, για όσους ζητούν περισσότερη εξατομίκευση στην καμπίνα των επιβατών.

Οι Γερμανοί μπορεί να μας δείχνουν μόνο τις Coupe και Convertible E-Class Night Edition, όμως δηλώνουν πως αργότερα θα ακολουθήσουν οι Sedan και Τ-Modell (station wagon). Στην εγχώρια αγορά οι δίθυρες Night Edition τιμώνται από 5.295 μέχρι 9.222 ευρώ παραπάνω, σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store