Προ των πυλών η νέα Mercedes-Benz C-Class

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τη διαδικτυακή παρουσίαση της νέας C-Class, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου. Οι επίσημες πληροφορίες είναι ελάχιστες, ενώ μια πρώτη εικόνα έχουμε από τις δύο φωτογραφίες που έδωσε η γερμανική μάρκα στη δημοσιότητα.

Όπως μπορούμε να δούμε, η νέα Mercedes C-Class θα είναι διαθέσιμη με το σεντάν και το στέισον βάγκον αμάξωμα. Το σεντάν ακολουθεί το σφηνοειδές προφίλ της E-Class, με έντονα νεύρα στα πλαϊνά και τύπου κουπέ τελείωμα με υπερυψωμένο το τελείωμα του πίσω καπό. Ιδιαίτερα σπορτίφ και αιχμηρό αναμένεται το εμπρός άκρο του αμαξώματος με τα φωτιστικά σώματα που σχηματίζουν γωνίες στα άκρα τους και τη μάσκα με τα μικρά «αστέρια».

Φυσικά και η νέα C-Class θα ακολουθεί τον ψηφιακό κόσμο των μεγαλύτερων μοντέλων της Mercedes-Benz. Θα εξοπλίζεται με τη δεύτερη γενιά του MBUX (Mercedes-Benz User Experience), που σημαίνει ότι στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε νέες οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων, όπως επίσης και νέες «έξυπνες» ψηφιακές λειτουργίες.

Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για τετρακύλινδρους εξηλεκτρισμένους κινητήρες (mild hybrid και plug-in hybrid), βενζίνης και πετρελαίου. Λέγεται μάλιστα ότι C 63 θα εξοπλίζεται με 2λιτρο PHEV μηχανικό σύνολο, ισχύος άνω των 500 ίππων. Εν αναμονή λοιπόν έως τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας C-Class.

Get it on Google Play Download on the App Store