Μαυροφορεμένο νέο Mitsubishi Outlander Black Edition

Η Mitsubishi δίνει πιο «κακό» παρουσιαστικό στο best seller της, με το Outlander Black Edition να ντύνεται εν πολλοίς στα μαύρα και να συνιστά την πιο επιθετική έκδοση της γκάμας, που δεν φοράει τα σήματα της Ralliart.

Το Black Edition διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα Outlander χάρις στις μαύρες πινελιές, που απαντώνται στα καλύμματα των καθρεπτών, τη μάσκα, την προστατευτική ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα, τον ψευδοδιαχύτη στον πίσω και τις νέες 20άρες ζάντες, που είναι αποκλειστικές για τη συγκεκριμένη έκδοση. Μόνο για το Outlander Black Edition είναι και ο συνδυασμός Titanium Gray Metallic – Black Mica (αμάξωμα-οροφή). Ανάλογες, μαύρων αποχρώσεων, προσαρμογές συναντάμε και στο εσωτερικό, όπου οι δερμάτινες επενδύσεις εναλλάσσονται με τις suede.

Mοναδική επιλογή στα κινητήρια σύνολα είναι το κορυφαίο PHEV, που συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 2.4 λίτρων και 2 ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 252 ίππους και τα 450 Nm, καταλήγοντας στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Super-All Wheel Control (S-AWC). Η μπαταρία των 20 kWh εξασφαλίζει μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία 87 χλμ., με τη μέση κατανάλωση του plug-in υβριδικού συστήματος να ανακοινώνεται στα μόλις 1,5 λίτρα/100 χλμ.!

Το Black Edition διατίθεται αρχικά στην αγορά της Ιαπωνίας, τόσο σε 5θέσια όσο και 7θέσια διάταξη, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 5.047.900 γεν (35.750 ευρώ) για το πρώτο και από τα 5.139.200 γεν (36.404 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store