Νέα Nissan Pathfinder και Qashqai στην Κίνα

Η Nissan παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης το πρωτότυπο Pathfinder και το νέο Qashqai, τα οποία πρωταγωνιστούν στη γκάμα των SUV της ιαπωνικής φίρμας.

Τα SUV της Nissan έχουν κερδίσει εξαιρετική φήμη και στην Κίνα, χάρη στην ανθεκτικότητά τους, την άνεση και τις οδηγικές επιδόσεις τους, προσανατολισμένες στις οικογενειακές περιπέτειες και εξορμήσεις. Η Nissan, πρωτοπορεί και στην αγορά SUV της Κίνας, αποκομίζοντας υψηλούς επαίνους για τα βραβευμένα SUV της, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών στην Κίνα, μέσα από τη διάθεση μιας διαφοροποιημένης γκάμας κινητήριων συνόλων.

Ο θρύλος του Pathfinder συνεχίζεται

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 1985, το τετρακίνητο Pathfinder της Nissan έχει καταστεί σύμβολο στην αγορά των SUV. Το Pathfinder Concept, σχεδιασμένο με γνώμονα την Κινεζική αγορά, συνεχίζει τον μύθο. Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και τον χαρακτήρα ενός Nissan, το Pathfinder Concept έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής των δυναμικών αγοραστών. Το πρωτότυπο Pathfinder διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο αμάξωμα και εσωτερικό, το οποίο με τρεις σειρές καθισμάτων, παρέχει άφθονο χώρο για μεγαλύτερες οικογένειες. Η οθόνη με το μεγάλο εύρος στο ταμπλό και το heads-up display, παρέχουν πληθώρα πληροφοριών.

Το νέο Qashqai στην Κίνα

Πρεμιέρα στην Κίνα και για το καταξιωμένο, ολοκαίνουργιο Qashqai, το οποίο θα λανσαριστεί στην συγκεκριμένη αγορά τον ερχόμενο Αύγουστο. Το δημοφιλές SUV που έχει γράψει μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη από την πρώτη του γενιά, συνδυάζει μοναδικό στυλ, άνεση, φινέτσα, επιδόσεις, αλλά και καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία μετακίνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γενιά του Qashqai φέρνει στην Ευρώπη και τη μοναδική τεχνολογία e-Power της Nissan, η οποία προσφέρει τη συναρπαστική αίσθηση της οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη φόρτισης στην πρίζα.

Get it on Google Play Download on the App Store