Νέο και «βραχώδες» Nissan Pathfinder Rock Creek

Η Nissan διευρύνει τη γκάμα του μεγάλου της SUV Pathfinder, με το λανσάρισμα της περιπετειώδους και σκληροτράχηλης έκδοσης Rock Creek, που δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Συγκριτικά με το απλό Pathfinder, το Rock Creek διαφοροποιείται χάρις στα πλαστικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες και χαμηλά στις πόρτες, την προστατευτική ποδιά μπροστά, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις νέες ζάντες των 18 ιντσών, που περιβάλλονται από all terrain ελαστικά. Το μαύρο φινίρισμα της μάσκας V Motion, των σημάτων «Rock Creek» και «Pathfinder» στην πίσω πόρτα, αλλά  και η ίδιας απόχρωσης σχάρα οροφής -που μπορεί να μεταφέρει μέχρι 100 κιλά- ολοκληρώνουν την εμφάνιση του «βραχώδους» Pathfinder.

Στο εσωτερικό συναντάμε πορτοκαλί ραφές στα δερμάτινα καθίσματα και το ταμπλό, μαζί με κεντημένο το όνομα της έκδοσης στο ευμέγεθες υποβραχιόνιο και τις πλάτες των καθισμάτων (με το λογότυπο επίσης σε πορτοκαλί χρώμα).

Οι αλλαγές συνεχίζονται κάτω από το καπό, όπου ο επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας στον ατμοσφαιρικό 3.5 V6 επιτρέπει το ξεκλείδωμα επιπλέον 11 ίππων και 15 Nm, φτάνοντας τα συνολικά νούμερα απόδοσης στους 295 ίππους και τα 366 Nm ροπής. Τη μεταφορά της ισχύος στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει ένα 9άρι αυτόματο κιβώτιο, συνδυαζόμενο με 6 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης.

Get it on Google Play Download on the App Store