Νέο Nissan Qashqai e-Power Black Edition

Η Nissan παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση Black Edition του Qashqai e-Power με τις διακριτικές μαύρες στιλιστικές προσθήκες, οι οποίες χαρίζουν ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση στο μικρομεσαίο SUV. Θα διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρη οροφή με χρώμα αμαξώματος λευκό Pearl ή Ceramic Grey, ή με γκρι οροφή και μαύρο το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μαύρες ζάντες πέντε ακτίνων.

Μία ακόμα μοναδική λεπτομέρεια, αφορά το διακοσμητικό στο εσωτερικό του μαρσπιέ, που φωτίζει όταν ανοίγουν οι εμπρός πόρτες. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει το πακέτο «tech & connect pack». Περιλαμβάνει head-up display που προβάλλει ζωτικής σημασίας πληροφορίες στο παρμπρίζ στο ύψος των ματιών του οδηγού, ασύρματη βάση φόρτισης smartphone και φώτα full LED και Adaptive Driving Beam, με προβολείς προσαρμοζόμενης δέσμης φωτός.

Ένα δεύτερο πακέτο επιλογής το οποίο προστίθεται πανοραμική οροφή και ράγες οροφής, μπορεί να καθοριστεί και για πελάτες σε ψυχρότερα κλίματα. Θα είναι διαθέσιμο το «κρύο πακέτο», με θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενο παρμπρίζ.

Το Qashqai Black Edition συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα e-Power απόδοσης 190 ίππων και 330 Nm ροπής. Σε αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης οι τροχοί κινούνται μόνο από τον ηλεκτροκινητήρα, χαρακτηριστικό που δίνει άμεση και γραμμική απόκριση. Ένας τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.5 λίτρων με μεταβλητή σχέση συμπίεσης 156 ίππων παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή μεταδίδεται μέσω του μετατροπέα για να τροφοδοτήσει το πακέτο μπαταριών υψηλής απόδοσης, να κινήσει τον ηλεκτροκινητήρα – ή και τα δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Qashqai e-Power επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, οι εκπομπές CO2 είναι 117-119 γρ./χλμ. και η μεικτή κατανάλωση είναι 5,2-5,3 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store