Συλλεκτικό Nissan Juke Kiiro με «λάμψη» Batman

H Nissan παρουσίασε τη νέα, ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του μικρού SUV μοντέλου της Juke, με την ονομασία «Kiiro». Για να προωθήσει την κυκλοφορία του, η ιαπωνική μάρκα επισύναψε διαφημιστική συνεργασία με τη Warner Bros. Pictures, προκειμένου να υποστηρίξει το ντεμπούτο της νέας επικής ταινίας «The Batman», που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 4 Μαρτίου 2022.

Καταρχήν, η ιαπωνική λέξη «Kiiro» σημαίνει «κίτρινο», ενώ το ειδικό αυτό Juke είναι βαμμένο σε ένα πολύ μοντέρνο γκρι χρώμα Ceramic Gray. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα «spiced lemon» φινιρίσματα στα κάτω τμήματα των προφυλακτήρων και στα μαρσπιέ. Μαζί με την επένδυση σε απόχρωση σκούρου αλουμινίου στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα, τις μαύρες 19άρες ζάντες αλουμινίου και τα μοτίβα στους καθρέπτες και στα τόξα της οροφής, το Juke Kiiro εμφανίζει ακόμα πιο τολμηρή αισθητική.

Κίτρινες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα οι κίτρινες ραφές στο ταμπλό, στα καθίσματα, στις πόρτες και στην κονσόλα, δημιουργούν κοντράστ με τις υπόλοιπες μαύρες επιφάνειες. Επίσης, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δερματίνη σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι.

Συνολικά η παραγωγή του Juke Kiiro θα περιοριστεί στα 5.000 οχήματα. Στον πλούσιο εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται -εκτός άλλων- τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, διατήρησης λωρίδας και ελέγχου των τυφλών γωνιών, έλεγχος πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας κατά την όπισθεν, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών κ.λπ.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το γνωστό 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο του 1.0 λτ., ισχύος 114 ίππων και 200 Nm ροπής. Η μετάδοση στους εμπρός τροχούς γίνεται μέσω του στάνταρ 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ή προαιρετικά με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store