Τον Απρίλιο έρχεται το ανανεωμένο Nissan LEAF

Το επιτυχημένο κι αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF θα μας έρθει ολοκληρωτικά ανανεωμένο τον Απρίλιο. Η Nissan φρόντισε να εξοπλίσει το LEAF με πιο δυναμικό σχεδιασμό, περισσότερες χρωματικές επιλογές, αλλά και μπόλικη τεχνολογία.

Η τρέχουσα γενιά του ιαπωνικού ηλεκτρικού μοντέλου παρουσιάστηκε προ 4ετίας και πιο συγκεκριμένα το 2018, έχοντας πουλήσει σε παγκόσμια κλίμακα περισσότερα από 577.000 αυτοκίνητα. Για να συνεχιστεί όμως αυτή η εμπορική επιτυχία η ιαπωνική μάρκα μας προσφέρει το LEAF με μια φρέσκια εξωτερική σχεδίαση. Ξεχωρίζει η νέα κλειστή κι ενιαία μαύρη μάσκα, όπου και διακρίνεται το λογότυπο της Nissan. Από εκεί κι έπειτα νέες κι εντυπωσιακές είναι οι ζάντες (16 και 17 ιντσών), όπως και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, συνδυαστικά με τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Οι υποψήφιοι αγοραστές του LEAF θα έχουν στη διάθεσή τους μια ανανεωμένη γκάμα χρωμάτων, με 6 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και 2 δίχρωμες επιλογές.

Πέρα όμως από φαίνεσθαι η Nissan προσφέρει το LEAF με πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας, όπου στο επίκεντρο είναι η γνωστή τεχνολογία ProPilot. Χάρη σε αυτή το LEAF μπορεί να διατηρήσει αυτόματα σταθερή την απόσταση από το μπροστινό όχημα, όπως και να φρενάρει, να σταματήσει, αλλά και να εκκινήσει ξανά! Το καινοτόμο e-Pedal του Nissan LEAF παραμένει και στο ανανεωμένο μοντέλο, με το LEAF να έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει, να επιβραδύνει και να σταματά μόνο με το πεντάλ του γκαζιού και χωρίς τη χρήση φρένου. Βελτιωμένο αναμένεται να είναι και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας Android Auto και Apple CarPlay, μέσω του οποίου ο κάτοχος του Nissan LEAF θα μπορεί να χειριστεί από απόσταση πολλές λειτουργίες του.

Το ανανεωμένο Nissan LEAF αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις μπαταρίας, που προσφέρουν μέγιστη αυτονομία έως και 385 χιλιόμετρα. Εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία για το πότε θα το δούμε στις εκθέσεις της μάρκας στη χώρα μας!

Get it on Google Play Download on the App Store