«Νυχτολούλουδο» τo νέo Toyota Corolla Nightsade

Καμία σχέση με το ομώνυμο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά αυτή είναι η ονομασία της νέας ειδικής έκδοσης του Toyota Corolla, που αφορά τόσο το χάτσμπακ όσο και το σεντάν.

Το Corolla Nightsade Special Edition ξεχωρίζει χάρις στο «μαύρισμα» που έχουν υποστεί η μάσκα, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα χερούλια των θυρών, η κεραία, το spoiler και φυσικά, οι ζάντες των 18 ιντσών. Εκτός από το κλασικό λευκό χρώμα (Super White), το μαύρο συνδυάζεται με το εξίσου παραδοσιακό ασημί (Classic Silver Metallic), ενώ το Midnight Black Metallic προσφέρει τον πιο σκοτεινό και total black συνδυασμό. Όσοι δεν αρέσκονται στην απόλυτη χρωματική μαυρίλα, οι 18άρες ζάντες προσφέρονται και στο πολύ ιδιαίτερο χρυσαφί χρώμα των φωτογραφιών, ανασύροντας παράλληλα μνήμες από τα Subaru STI.

Στο εσωτερικό, αν και δεν έχουμε εικόνα, η Toyota μας ενημερώνει πως συναντάμε συνδυασμό δερμάτινων και επενδύσεων alcantara, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει από premium ηχοσύστημα της JBL μέχρι πανοραμική ηλιοροφή.

Καθότι μιλάμε για εκδόσεις που -αρχικά- αφορούν την αγορά των Η.Π.Α., κάτω από το καπό των Corolla και Corolla Sedan Nightsade συναντάμε 2 διαφορετικά μοτέρ: το υβριδικό σύνολο των 1.8 λίτρων και 140 ίππων που γνωρίζουμε από τα μέρη μας, μαζί με το 2.0λιτρο ατμοσφαιρικό των 170 ίππων. Τιμές δεν ανακοινώνονται ακόμα, αλλά βάσει παλαιότερων εκδόσεων Nightsade η επιβάρυνση στην τιμή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1.000-1.500 δολάρια (914-1.372 ευρώ), ανάλογα αν μιλάμε για το πεντάθυρο ή το τετράθυρο (ακριβότερο το δεύτερο).

Get it on Google Play Download on the App Store