Πρώτη γεύση από το νέο Opel Astra!

H Opel δημοσίευσε τις πρώτες teaser εικόνες από την επόμενη γενιά του αειθαλούς Opel Astra, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου θα είναι εξηλεκτρισμένη!

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της νέας γενιάς Astra, με τους σχεδιαστές να έχουν δώσει την αμέριστη προσοχή τους, για να προσφέρουν ένα μοντέλο που αποτυπώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. «Το νέο Astra θα ανοίξει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην 30ετή ιστορία του μοντέλου μας», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller. Και συνεχίζει λέγοντας: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επόμενη γενιά Opel Astra θα κάνει ισχυρή εντύπωση και θα προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στη μάρκα.»

Στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η εξελιγμένη μορφή του Opel Vizor, που γνωρίσαμε στο νέο Opel Mokka. Συνδυαστικά με την ενσωμάτωση τεχνολογικών καινοτομιών, όπως τους εξαιρετικά λεπτούς προβολείς IntelliLux LED, η Opel δείχνει πως ενστερνίζεται την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε μια προσπάθεια να φέρει ακόμα μεγαλύτερη καινοτομία στην κατηγορία. Στο πίσω μέρος, εντύπωση κάνει η αποτύπωση του ονόματος του μοντέλου κατά τα μήκος της πόρτας του χώρου αποσκευών. Τεχνολογικά προηγμένη αναμένεται να είναι κι η καμπίνα του νέου Opel Astra, στην οποία έχει επιτελεστεί πλήρης ψηφιοποίηση. Περίοπτη θέση θα έχει το ψηφιακό cockpit Pure Panel, με τις δυο οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment να ενώνονται μοναδικά, παρέχοντας σημαντική ενημέρωση για τον οδηγό, όντας παράλληλα κι ελαφρώς στραμμένες προς αυτόν.

Το επόμενης γενιάς Opel Astra σχεδιάστηκε στη Γερμανία και θα κατασκευάζεται στο Rüsselsheim (Γερμανία), όντας διαθέσιμο ως 5θυρο hatchback, αλλά κι ως ευέλικτο Sports Tourer, ενισχύοντας τη θέση της Opel στην αγορά. Αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην μάρκα, ενισχύοντας σημαντικά την ηλεκτροκίνητη γκάμα της. Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν όσο πλησιάζουμε προς την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου!

Get it on Google Play Download on the App Store