Πολυτελές κινεζικό 4θυρο κουπέ με τεχνολογία Volvo

H κινεζική εταιρία Geely, παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της στην κατηγορία των σεντάν, το εντυπωσιακό σε σχεδιασμό μοντέλο Preface. Το μήκους 4.785 χλστ., πλάτους 1.869 χλστ., ύψους 1.469 χλστ. και με μεταξόνιο 2.800 χλστ. Geely Preface βασίζεται στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture (CMA), την ίδια που χρησιμοποιεί και το Volvo XC40. Άλλωστε, η εν λόγω πλατφόρμα έχει εξελιχθεί από κοινού από τη Volvo και την Geely και παρουσιάστηκε το 2017 στο μικρομεσαίο SUV της Volvo.

Δείτε ακόμα: Τα «απαγορευμένα» κινεζικά Toyota Corolla

To Geely Preface έκανε την πρώτη εμφάνισή του ως πρωτότυπο το 2019 στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης, από το οποίο το εικονιζόμενο αυτοκίνητο παραγωγής υιοθέτησε πολλά σχεδιαστικά στοιχεία. Εξωτερικά, διακρίνεται για τη δυναμική, πολυτελή και κομψή του εμφάνιση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τύπου κουπέ τελείωμά του, με το έντονα κυρτό πίσω παρμπρίζ και την αεροτομή που σχηματίζεται στο άκρο του καπό. Η πλατιά και με τις λεπτές κάθετες γρίλιες μάσκα ‘cosmos grille’ αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό αισθητικό του γνώρισμα. Για το εσωτερικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες, ωστόσο αναφέρεται ότι θα έχει υψηλά στάνταρτ ποιότητας, συνδεσιμότητας και τεχνολογίας.

Για την κίνηση του Geely Preface θα υπάρχει ένας 4κύλινδρος αλουμινένιος ντίζελ 2.0TD τεχνολογίας Volvo Drive-E, ισχύος 190 ίππων στις 4.700 σ.α.λ. και με 300 Nm ροπής στις 1.400-4.000 σ.α.λ. Περισσότερες προδιαγραφές και τεχνικές λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν, όπως επίσης και τιμές.

Δείτε ακόμα: H Κινεζική Octavia των 7.300 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store