Επίσημο: Νέα Porsche 911 GT3 RS με 520 ίππους (+video)

Η ανανεωμένη Porsche 911 GT3 RS είναι πλέον γεγονός, με την Porsche να δίνει στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του supercar της, συνοδευόμενες από πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Ferrari 488 Pista με 720 PS και 0-100 χλμ./ώρα σε 2,85…

Όπως και κάθε άλλο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες, έτσι και η Porsche 911 GT3 RS θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το γερμανικό supercar εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό, επίπεδο κινητήρα έξι κυλίνδρων, ο οποίος είναι χωρητικότητας 4.0 λτ. και αποδίδει 520 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK.

Η ανανεωμένη Porsche 911 GT3 RS χρειάζεται μόλις 3,2 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 312 χλμ./ώρα.

Οι διαφορές της ανανεωμένης έκδοσης της Porsche 911 GT3 RS, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον κινητήρα που έχει πλέον 20 ίππους παραπάνω, αλλά και με την εμφάνισή της, καθώς έχει να επιδείξει αλλαγές στο εμπρός μέρος, μεγαλύτερη αεροτομή, νέες πλευρικές ποδιές και νέους αεραγωγούς στο καπό εμπρός. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου και το κάλυμμα του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Τέλος για την Porsche η πονεμένη ιστορία των diesel…

Από την άλλη, στο εσωτερικό συναντάμε αγωνιστικού τύπου καθίσματα με ανθρακονήματα, αλκαντάρα και δέρμα ντύνουν την καμπίνα, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί roll bar και ζώνες έξι σημείων.

Get it on Google Play Download on the App Store