Στιλάτη και φούξια η νέα Porsche Boxster Style Edition

H Porsche παρουσίασε τις νέες και στιλάτες εκδόσεις Style Edition των Boxster και Cayman, με την πρώτη να κερδίζει όλα τα βλέμματα χάρις στο φανταχτερό φούξια χρώμα της.

Η απόχρωση Ruby Star Neo αντλεί έμπνευση από το αντίστοιχο χρώμα της 964 Carrera RS, ντύνοντας το αμάξωμα της 718 Boxster και συνδυαζόμενο με λευκή λωρίδα στο καπό (που είναι πορτμπαγκάζ εδώ, ελέω κεντρομήχανης διάταξης), ίδιου χρωματισμού αυτοκόλλητα χαμηλά στις πόρτες και τις 20άρες ζάντες της Boxster Spyder, εννοείται στο χρώμα του γάλακτος. Οι gloss black απολήξεις της εξάτμισης είναι η μοναδική σκουρόχρωμη πινελιά εξωτερικά, δείχνοντας το δρόμο για το εσωτερικό που ντύνεται σχεδόν ολοκληρωτικά στα μαύρα, με γκρι ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις.

Όσοι δεν θέλουν τόσο χρώμα στη ζωή τους, μπορούν να επιλέξουν την Cayman Style Edition και τον πιο συμβατικό -αλλά εξίσου ευπαρουσιάστο- συνδυασμό Frozen Berry Metallic στο αμάξωμα με μαύρα αυτοκόλλητα και ζάντες. Όποιος θέλει, βέβαια, μπορεί να κάνει και το αντίθετο: να παραγγείλει την Boxster σε ανθρακί-μαύρο μοτίβο και την Cayman σε φούξια-λευκό.

Από τη στιγμή που οι χρωματικοί συνδυασμοί και ο πλούσιος εξοπλισμός συνθέτουν την ουσία των εκδόσεων Style (όπως δηλώνει και το όνομα, εξάλλου), τα πράγματα στα μηχανικά μέρη μένουν αμετάβλητα. Ο 2.0λιτρος τετρακύλινδρος τούρμπο boxer παράγει 300 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και 380 Nm στις 2.150-4.500 σ.α.λ., συνεργαζόμενος με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK ή 6άρι χειροκίνητο. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,7 δλ. με το PDK και σε 4,9 δλ. με τη μηχανική μετάδοση, ενώ η τελική ταχύτητα σε κάθε περίπτωση φτάνει στα 275 χλμ./ώρα.

Οι Γερμανοί δεν ανακοινώνουν ακόμα τιμές, ωστόσο δηλώνουν πως οι πωλήσεις των 718 Boxster/Cayman Style Edition θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store