Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Enyaq Coupe iV!

H Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα σκίτσα που απεικονίζουν την κουπέ έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού Enyaq iV, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζει η έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω, με τους σχεδιαστές της Skoda να αναφέρουν πως η νέα έκδοση του Enyaq θα ξεχωρίζει και με την κορυφαία αεροδυναμική της, που θα «χαρίζει» επιπλέον χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας. Το εμπρόσθιο τμήμα δεν έχει αλλαγές συγκριτικά με τη συμβατική έκδοση του μοντέλου, όμως το κατώτερο σημείο του εμπρόσθιου προφυλακτήρα προέρχεται από την έκδοση Sportline, τονίζοντας έτσι το σπορ προφίλ που ήθελε η μάρκα για την κουπέ έκδοση του ηλεκτρικού της μοντέλου. Όμορφη είναι κι η λεπτομέρεια στη μάσκα, η λωρίδα LED που ενώνει τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τα οποία με τη σειρά τους τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πέρα από τη κλίση της οροφής, εντύπωση προκαλούν και τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, αλλά κι η μικρή αεροτομή που σχηματίζεται στο τελείωμα της πόρτας. Κερασάκι στην τούρτα το όνομα της Skoda που είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα και καταλαμβάνει σεβαστό χώρο! Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV θα παρουσιαστεί στο κοινό σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα στις 31 Ιανουαρίου. Υπομονή μερικές μέρες ακόμα!

Get it on Google Play Download on the App Store