Ρετρό σαμουράι το Suzuki Jimny Heritage

H Suzuki είναι περήφανη για την κληρονομιά του Jimny, την οποία γιορτάζει μέσα από τη νέα ειδική έκδοση του πολυαγαπημένου off roader. Το Jimny Heritage εμπνέεται από το Samurai (Jimny σε κάποιες αγορές) και γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα ρετρό εκτέλεσης.

Το Jimny Heritage διακρίνεται αμέσως από τα υπόλοιπα, χάρη στα πλαϊνά αυτοκόλλητα που θυμίζουν τις καλοκαιρινές εκδόσεις του Samurai, αλλά και τους στάνταρ λασπωτήρες. Τέσσερα χρώματα είναι διαθέσιμα (Black Pearl, Jungle Green, White και Medium Grey), αλλά πιστεύουμε πως το λευκό είναι αυτό που αναδεικνύει περισσότερο το νοσταλγικό χαρακτήρα του Heritage, παραπέμποντας ευθέως στο Samurai (ιδίως το κάμπριο)

H ειδική έκδοση βασίζεται στο GLX, συνεπώς έρχεται φορτωμένη με μπόλικα στοιχεία εξοπλισμού. Τα αυτόματα φώτα, το σύστημα πολυμέσων με Android Auto και Apple CarPlay, το σύστημα πλοήγησης, η διατήρηση λωρίδας, το αυτόματο φρενάρισμα και οι 15άρες ζάντες αλουμινίου είναι στάνταρ, ενώ η Suzuki προσθέτει τα ανάλογα σήματα εξωτερικά και εσωτερικά, ώστε να δηλώνει πως το Heritage είναι και έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Μόλις 300 θα διατεθούν, όλα για την αγορά της Αυστραλίας, αποκλειστικά με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο στη μεταφορά των 102 ίππων από τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο σε όλους τους τροχούς, μέσω φυσικά και του συστήματος τετρακίνησης AllGrip Pro. Οι τιμές ξεκινούν από τις 33.490 δολάρια Αυστραλίας (21.310 ευρώ), συν 695 δολάρια (442 ευρώ) για κάποιο από τα τρία άλλα χρώματα εκτός του λευκού (χωρίς χρέωση).

Get it on Google Play Download on the App Store