«Σιέστα» με τις λάτιν επετειακές Lamborghini Huracan

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από το άνοιγμα της πρώτης αντιπροσωπείας Lamborghini στο Μεξικό. Οι «Ταύροι» γιορτάζουν και παρουσιάζουν μια τετράδα επετειακές Huracan, εμπνευσμένες από τη ζωή, το θάνατο, τον χρόνο και τα όνειρα.

Η Edicion Vita (Ζωή) είναι βαμμένη στο χρώμα Verde Ermes και συνδυάζεται με χρυσαφί ζάντες Oro Elios. Το πράσινο του αμαξώματος αναπαριστά τη ζωή και τη φύση, ενώ οι χρυσαφί ζάντες και λεπτομέρειες στο εσωτερικό τον ήλιο. Το έμβλημα του αετού, που είναι παρόν και στη σημαία του Μεξικό, δεσπόζει και εδώ.

Η Edicion Morte (Θάνατος) κινείται σε αντίθετη ρότα, συνδυάζοντας το Blu Astraeus του αμαξώματος και Bronzo Serse απόχρωση χαλκού σε ζάντες, λωρίδες και καμπίνα επιβατών. Εδώ τα χρώματα αναπαριστούν την προετοιμασία για τη μετάβαση από ετούτη στην άλλη ζωή, πλαισιωμένες από κρανίο (αντί ήλιου).

Η Edicion Sogno (Όνειρο) είναι πιο χαρούμενη, με το ανοιχτό γαλάζιο Blu Symi να συνδυάζεται με τροχούς και αυτοκόλλητα Oro Elios, παραπέμποντας στη μυθολογία της χώρας. Το ίδιο κάνει και το έμβλημα του δικέφαλου δράκου, που συμβολίζει «τη δύναμη των ονείρων, η οποία δίνει νόημα στη ζωή».

Τέλος, η Edicion Tempo (Χρόνος) διαθέτει την πιο «ψαρωτική» ονομασία στο χρώμα αμαξώματος (Nero Nemesis), σε αρμονία με το Bronzo Serse φινίρισμα στις 20άρες ζάντες, τα αυτοκόλλητα και το εσωτερικό. Ένα φίδι που αλλάζει δέρμα χρησιμοποιείται σαν έμβλημα, συμβολίζοντας την ανακάλυψη του εαυτού μας και τις αλλαγές που επιφέρει ο χρόνος.

Κάτω από τους ξεχωριστούς χρωματισμούς και πέρα από τους υπαρξιακούς παραλληλισμούς, τα πράγματα βαίνουν όπως σε κάθε τετρακίνητη Huracan EVO. Ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων αποδίδει 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ., επιταχύνοντας την Ιταλίδα στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δλ. και ξεπερνώντας τα 325 χλμ./ώρα τελικής.

Get it on Google Play Download on the App Store