Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Suzuki S-Cross!

H ιαπωνική μάρκα έχει φουλάρει τις μηχανές για τα καλά, προκειμένου να παρουσιάσει σε λίγες μέρες το νέο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της, το τρίτης γενιάς  SX4 S-Cross. Συγκεκριμένα τα αποκαλυπτήριά του έχουν οριστεί για τις 25 Νοεμβρίου.

Το καινούργιο S-Cross σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι ολοκληρωτικά αλλαγμένο, τόσο σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στο σχεδιασμό της καμπίνας του, όπου θα υπάρχει και σημαντική αναβάθμιση στην ποιότητα. Ξεκινώντας με το εξωτερικό του μέρος, το νέο S-Cross αναμένεται να ξεχωρίζει με τα πιο έντονα SUV χαρακτηριστικά του, ενώ οι διαστάσεις του θα είναι παραπλήσιες με του προγενέστερου. Προς το παρόν δεν έχει δημοσιευτεί κάποια teaser εικόνα της καμπίνας, ωστόσο κι αυτή αναμένεται να φέρει νέο σχεδιασμό, πιο πλούσιο εξοπλισμό από την αρχική έκδοση και καλύτερης ποιότητας υλικά.

Το νέο και πολλά υποσχόμενο ιαπωνικό SUV θα χρησιμοποιεί το γνώριμο 1.4 Boosterjet κινητήρα με ήπια υβριδική υποβοήθηση, ενώ τη μετάδοση της κίνησης θα εξασφαλίζει είτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή ένα αυτόματο. Από εκεί κι έπειτα και τιμώντας τις παραδόσεις της Suzuki, το νέο S-Cross θα είναι και τετρακίνητο (θα υπάρχει κι αμιγώς 2κίνητη έκδοση) με το σύστημα AllGrip Select της μάρκας. Παράλληλα θα εξοπλίζεται και με όλα τα συστήματα υποβοήθησης ADAS, μεγιστοποιώντας έτσι την ενεργητική ασφάλεια οδηγού κι επιβαινόντων.

Αυτό που κάνει ξεκάθαρο η Suzuki, είναι πως το νέο S-Cross θα είναι το καλύτερο 4x4 SUV που έφτιαξε ποτέ. Ο ολιστικός ανασχεδιασμός του, συνδυαστικά με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης κι ασφάλειας θα δώσει την ευκαιρία στη Suzuki να ανέβει σημαντικά επίπεδο, κοιτώντας στα ματιά αρκετούς αντιπάλους της. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα!

Get it on Google Play Download on the App Store