Νέο σκληροτράχηλο Toyota RAV4 Adventure

H Toyota φρόντισε να ανανεώσει στα σημεία το πολή δημοφιλές SUV της RAV4, προσθέτοντας παράλληλα στη γκάμα την έκδοση Adventure.

Η ονομασία της έκδοσης προδίδει αμέσως το τι προσφέρει και αυτό υποδηλώνεται από το ελαφρώς πιο σκληροτράχηλο παρουσιαστικό της. Εμπρός το Toyota RAV4 Adventure διακρίνεται με το πιο άγριο «μούτρο» χάρη στη νέα μάσκα, με το λογότυπο της μάρκας να είναι τοποθετημένο στο κέντρο και τους προβολείς ομίχλης να έχουν μαύρο περίγραμμα. Το στοιχείο που τραβάει περισσότερο από όλα τα βλέμματα, είναι οι προστατευτικές επενδύσεις στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα έχετε διαπιστώσει πως τα φτερά του αμαξώματος είναι φαρδύτερα. Το πιο άγριο παρουσιαστικό ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, οι οποίες είναι βαμμένες σε ένα χαρακτηριστικό γκρι ματ χρώμα. Το νέο RAV4 Adventure ξεχωρίζει επίσης με τη διχρωμία του, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στην απόχρωση Urban Khaki, με την οροφή, τις εμπρός κολώνες και το πίσω σπόιλερ να έχουν την απόχρωση Dynamic Grey. Μάλιστα το τελευταίο το έχει χρησιμοποιήσει συνειδητά η Toyota θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο κλασσικό FJ40 Land Cruiser.

Περνώντας στο εσωτερικό, εντυπωσιακή είναι η ταπετσαρία που έχει χρησιμοποιηθεί και διακρίνονται οι πορτοκαλί ραφές. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η έκδοση Adventure δεν διαφοροποιείται μηχανολογικά από τις λοιπές εκδόσεις του RAV4 κι έτσι συναντάμε τον 2.5 λτ. κινητήρα βενζίνης που συνεργάζεται με δύο ηλεκτρομοτέρ, εκ των οποίων το ένα είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα και έτσι η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τα 222 άλογα.

Η Toyota φρόντισε όμως να φρεσκάρει και τις υπόλοιπες εκδόσεις του RAV4 και έτσι στο ανανεωμένο μοντέλο θα συναντήσουμε νέους LED προβολείς, καθώς και νέα φώτα ομίχλης, με το παρουσιαστικό του να ολοκληρώνεται με τις νέες 10άκτινες ζάντες αλουμινίου.

Μικρο-αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα, όπου συναντάμε νέο φωτισμό τύπου LED, δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης του καθίσματος του συνοδηγού, καθώς επίσης και νέους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα με φωτισμό και νέες θύρες USB-C κατάλληλες για φόρτιση τηλεφώνων και άλλων συσκευών.

Το ανανεωμένο Toyota RAV4 αλλά και η έκδοση Adventure θα ξεκινήσουν την εμπορική τους καριέρα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς!

Get it on Google Play Download on the App Store