Νέο Toyota C-HR με καινούργιο infotainment!

H Toyota θέλοντας να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του C-HR στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, υλοποιεί ένα μικρό φρεσκάρισμα για τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2022.

Η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να αναβαθμίσει την πλέον δημοφιλή έκδοση του Toyota C-HR, την C-LUB, την οποία θα την προσφέρει με νέες επιλογές στον εξοπλισμό του, αλλά και με νέα ποιοτικότερα υλικά, ώστε να κερδίσει τους πελάτες που θέλουν το κάτι παραπάνω. Η έκδοση αυτή θα ξεχωρίζει με τη νέα επιλογή διχρωμίας με ασημί ή μαύρη οροφή, ώστε να έρχεται σε αντίθεση με την απόχρωση Amethyst του αμαξώματος. Η εξωτερική εμφάνιση θα τονίζεται επίσης από τις νέες ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 18 ιντσών. Το μεγάλο νέο αφορά όμως την αναβάθμιση του συστήματος infotainment για το ιαπωνικό SUV, το οποίο είναι ολοκαίνουργιο.

Υιοθετείται λοιπόν το νέο Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8 ιντσών, που προσφέρει πολύ καλύτερη απόκριση στις εντολές του χειριστή του, διαθέτει επιπλέον νέες λειτουργίες διασύνδεσης και δυνατότητα φωνητικών εντολέων και είναι πάντοτε ενημερωμένο χάρη στη δυνατότητα ενημερώσεων λογισμικού over the air (OTA). Σαφώς είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας Apple Car Play & Android Auto, ενώ εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης με τρισδιάστατη χαρτογράφηση των πόλεων, σήμανση αυτοκινητοδρόμων, ενώ θα επισημαίνει και τις σταθερές κάμερες ελέγχου ορίων ταχύτητας. Τέλος, στην τιμή αγοράς του C-HR θα περιλαμβάνεται ένα τετραετές πακέτο Toyota Smart Connect, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω!

Get it on Google Play Download on the App Store