Toyota Proace Camper για κατασκήνωση στην εξοχή

Η Toyota συμμετείχε στη φετινή διεθνή έκθεση αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, παρουσιάζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η ιαπωνική εταιρεία κατασκευάζει κάτι παρόμοιο, το Proace Camper αφορά ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο του είδους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Toyota Ισπανίας αποκάλυψε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του Proace συνολικά, σε διαφορετικά μεγέθη και μηχανικά σύνολα. Το μεγαλύτερο από αυτά ήταν το Proace Verso Camper, που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες, οι οποίες επιθυμούν την κατασκήνωση στην εξοχή. Χρειάζονται τους χώρους και ένα ιδιαίτερα πρακτικό όχημα.

Το μοντέλο αυτό διαθέτει οροφή τύπου pop-up, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει πληθώρα πραγμάτων που διευκολύνουν τη συμβίωση μαζί του. Περιστρεφόμενες θέσεις για τους επιβάτες, ψυγείο χωρητικότητας 40 λίτρων και ένας αποσπώμενος νιπτήρας για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο ή έξω.

Για όσους θέλουν κάτι μικρότερο σε διαστάσεις, η Toyota προτείνει το Proace Mini Camper, το οποίο είναι ιδανικό και για καθημερινή χρήση ως ένα συμβατικό Ι.Χ. Διαθέτει αφαιρούμενο κρεβάτι , τραπέζι για εσωτερική ή εξωτερική χρήση, ντους 10 λίτρων, ηλεκτρικό ψυγείο, αλλά και την επιλογή για ένα έξτρα κρεβάτι στην οροφή (pop-up).

Επίσης, παρουσιάστηκαν μια ηλεκτρική έκδοση του Proace Verso Electric με δυνατότητα μετατροπής σε camper, αλλά και μια αντίστοιχη πρόταση για την καρότσα του Toyota Hilux, ωστόσο οι πληροφορίες και για τα δύο είναι προς το παρόν ελάχιστες.

Get it on Google Play Download on the App Store