VW ID.4: Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της VW

Μετά το ID.3, η VW παρουσιάζει το πρωτότυπο ID.4, το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV από της μάρκας, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά πριν την παραγωγή, αφού θα λανσαριστεί εντός του 2020.

Δείτε ακόμη: VW T-Roc R: Ο βασιλιάς των κόμπακτ SUV!

Ακριβώς όπως το ID.3, το ID.4 βασίζεται στη Μεταβλητή Πλατφόρμα για την Ηλεκτροκίνηση (Modularer E-Antriebs Baukasten – ΜΕΒ) του Ομίλου, με όλα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας ID.: συμπαγείς διαστάσεις, άφθονοι εσωτερικοί χώροι, σπορ χαρακτήρας, διαισθητική λειτουργία και πλήρης συνδεσιμότητα.

Δείτε ακόμη: Αθήνα – Χαλκίδα με 2 ευρώ με το VW Polo 1.0 TGI

Το ID.4 αρχικά θα είναι διαθέσιμο με κίνηση στους πίσω τροχούς, αργότερα επίσης με ισχυρή, ηλεκτρική έκδοση τετρακίνησης. Η μπαταρία υψηλής τάσης πάντοτε κάτω από το χώρο επιβατών, εγγυάται χαμηλό κέντρο βάρους και ισορροπημένη κατανομή φορτίου στους άξονες. Η μπαταρία φορτίζεται με εναλλασσόμενο μονοφασικό ή τριφασικό AC ή συνεχές DC ρεύμα ως στάνταρ. Το ID.4 χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική και τις μεγάλες μπαταρίες, μπορεί να καλύψει έως και 500 χιλιόμετρα (κατά WLTP) χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει για φόρτιση.

Δείτε ακόμη: Τα φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Το εντυπωσιακό αλλά εύκολο στη χρήση ταμπλό του ID.4 ελέγχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από λειτουργίες αφής ή από έξυπνο φωνητικό έλεγχο. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volkswagen προσφέρει υψηλά επίπεδα τεχνολογίας ασφάλειας και πλήρη συνδεσιμότητα.

Get it on Google Play Download on the App Store