Volvo EX90: Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό (+video)

Η Volvo αποκαλύπτει για πρώτη φορά εικόνες και στοιχεία για το εσωτερικό του νέου κορυφαίου και αμιγώς ηλεκτρικού της SUV, του EX90, το οποίο θα προσφέρει υψηλή πολυτέλεια εναρμονισμένη με την εποχή και σύμφωνα με τα σκανδιναβικά πρότυπα: απλότητα, ευελιξία και φυσικές πηγές.

Σύμφωνα με τη Volvo, το EX90, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 9 Νοεμβρίου, είναι ένα αυτοκίνητο που διαθέτει ένα από τα πιο ευχάριστα και κομψά εσωτερικά στην αγορά. Ταυτόχρονα θα αντανακλά το όραμα της μάρκας, να γίνει μια κλιματικά ουδέτερη εταιρία έως το 2040. Στην καμπίνα του μεγάλου SUV ενσωματώνεται ένα νέο υλικό που ονομάζεται Nordico. Δημιουργημένο από υφάσματα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό, όπως μπουκάλια PET, καθώς και βιολογικά αποδιδόμενο υλικό από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση στη Σουηδία και τη Φινλανδία, το Nordico είναι ένα προοδευτικό και τεχνικά προηγμένο υλικό.

Τα ξύλινα πάνελ φέρουν πιστοποίηση FSC και φωτίζονται όμορφα, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πρόσθετα, υπάρχουν υφάσματα στα καθίσματα από μαλλί (πιστοποιημένο με αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας), ενώ οι επενδύσεις περιέχουν περισσότερη περιεκτικότητα από ανακυκλωμένο πλαστικό. Εκτός από τα ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, το Volvo EX90 αποτελείται από σχεδόν 50 κιλά ανακυκλωμένων πλαστικών και βιολογικών υλικών. Ακόμα και οι μοκέτες έχουν στη σύνθεσή τους ανακυκλωμένο πολυαμίδιο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί ακόμα στον τομέα της εξατομίκευσης του εσωτερικού, που σημαίνει ότι ο πελάτης θα έχει πολλές επιλογές να επιλέξει τα χρώματα και την ταπετσαρία που του αρέσει.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store